סקר-שינה בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מצליחות (אם בכלל
12 תגובות
עמוד 1

• []
  • בדיוק היום בלילה גם אני התחלתי להתקל באותה הבעיה
  • הי בובה... מוכר
  • הלוואי, אני שומרת בקנאות על כל יום מחלה או חופשה שיש לי כאן (גם ככה עד שאת לא מעולפת פה על השולחן חושבים שאת עושה הצגות...) אז אני מנצלת אותם רק כשממש ממש אני צריכה...

אני אנמנם בישיבה כשכולם יצאו להפסקת צהרים
  • ביינתיים טפו טפו אני מצליחה לישון בסדר
    כשאני שוכבת על הצד הבטן מושכבת קצת לכיוון אליו אני שוכבת אבל אני מצליחה להירדם ולישון ככה
  • אויש מוכר.
    היתי מחבקת את השמיכה בין הרגליים, יושנת על הצד
    לגבי כאבי רגליים, פחות קפאין (כולל משקאות ממותקים), תנסי לעשות מתיחות לפני השינה, ואפילו קצת הליכות בצהרים
    [

• אוו זה נושא רגיש!! אני הכי מבינה ומזדהה איתך בעולם ועם כתומות. אין שום תנוחה שנותנת לי לישון יותר משעה וחצי -שעתיים רצוף. הגב כואב, על הצד מתחילות הבעיטות ופיפי ועל הבטן אין מה לדבר. עם כרית בין הרגליים, עם שמיכה, עם הרגל של בעלי

• טלטול, איזה חמוד בעלך!!
  • אוי כתומית גם בעלי נוחר חחחח
    למזלי אני הולכת לישון לפניו ! אבל כשאני מתעוררת בלילה לפעמים או מתעוררת כדי ללכת לשירותים אני לא יכולה להירדם ונאלצת ללטף אותו ולבקש ממנו ושכב על הצד, אלא שזה מחזיק בדיוק 5 דקות והוא חוזר לשכב על הגב
  • חחחח אצלינו הבעיה הפוכה- הנחירות באות ממני. אבל הוא לא מעיז להעיר אותי אם כבר נרדמתי. הוא דואג להתלונן על זה בבוקר

• נחירות נושא כאוב ורגיש...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה