היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות. אני מתנצלת מראש שאני לא עונה ולא חוזרת לאף אחד. עוברים עלי ימים לא קלים. יש צירים. מיעוט מי שפיר. כאבים עזים. רק אתמול בלילה התחילו לתת לי טיפול אנטיביוטי כי תוצאות הבדיקות הגיעו והראו שיש זיהום והתחילו לי דימומים. אני מקבלת זינט 750 מ"ג 3 פעמים ביום דרך הוריד. זה מפיל אותי מהרגליים. יש לי בחילות וסחרחורות. ואני פשוט כמו שאומר יוסי מהאח הגדול סמרטטת. אמרו לי שהתופעות יעברו. לא התחייבו תוך כמה זמן... זהו. אני פה. האהבות שלי רחוקות ממני. קשה לי עצוב לי בודד לי. כמו שאומר השיר של משה פרץ "אין כמו בבית שם הכל נכון ואמיתי"..... כמה שזה נכון.... תודה לכן על הדאגה הטלפונים ההודעות. אני אמשיך לעדכן
15 תגובות
עמוד 1
תרגישי טוב....... מחזיקה לך
מקווה שייגמר בהקדם ותעברי לידה קלה ומהירה
מאמי שיעבור כמה שיותר מהר
שיעבור מהר ולידה קלה תחזיקי מעמד
יואוווו
תרגישי טוב
פייס: ortal_hori
איפה את מאושפזת?המון המון בריאות.אם תופעות לוואי ממשיכות תבקשי מהם להחליף לך טיפול אנטיביוטי את לא צריכה לסבול,ואם היתה לך רגישות לזינט הרי היו נותנים לך משהו אחר במקום.תרגישי טוב
יו תרגישי טוב זה בגלל הדיקור שעברת?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
תרגישו טוב
מה אומרים הרופאים? מתי מתכוונים לילד אותך?
ממי זה קשההההההההה להיות בבית חולים שהמשפחה שלנו בבית ... מנסיון -אני יודעת ! אבל זה זמני , וזה למטרה טובה , ותיכף , ובזמן המתאים תהיה לכם תוספת בריאה ומקסימה למשפחה, וכל התקופה הזו פשוט תשכח !