מי פה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת מישהי לחלוק איתה את ההלם שלי! איתן עוד שניה בן חודש! חודש! איך כבר עבר חודש??????
18 תגובות
עמוד 1
  • חודש?

• חודש

• הזמן עף! יונתן בן 5 שבועות וכבר חזרנו היום מטיפת חלב

• ואהוו איך שהזמן רץ כשנהנים

• מה חודש??????
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• חודשלדת שמח!!
  • לצערי לא יכולה להגיד שנהנתי יותר מידי עד עכשיו. כל הזמן עסוקים בלרוץ מרופא לבדיקה מבדיקה לרופא
  • חודשלדת שמח לאיתן!!!!!!!!!!!!!!!!
    איך עוד אין תוצאות? כבר הספיקו לאבד? אולי הגיעו לרופא שלך?

• לוקח לתוצאות שבוע. לא?! והוא היה צריך להיות בצום? יונתן לא מוותר על אף ארוחה איך בדיוק אני עושה את זה אני לא יודעת...

• מה
  • חודשלדת שמח!!!
    גם אני מרגישה שהזמן טס לי...

ליטוש, גם את הלידה שלך פיספסתי
  • גם אצלי עברו חודשיים ושבוע

• האמת שאין לי מושג איך עושים סרגל.... בכלל צריכה לעדכן חתימה

• אני חושבת שעניין הצום זה בגלל הטשטוש וזה לא צום זה שעתיים לפני לא לאכול. לנו בכלל לא אמרו על זה כלום ולא שאלו אם אכל או לא וזה בגלל שלא היה צריך להיות בצום כנראה בגלל שלא קיבל טשטוש.
    התוצאות יכולות להיות גם אחרי דקה אם רק רוצים. עשתה את זה טכנאית ולא רופא לכן היא לא יכולה להגיד לך תוצאות.
    אמרו לך משהו על צום? כי הוא יהיה בן חודשיים לדעתי גם חודשיים לא מחייב שיתנו משהו לטישטוש.

• פייס: ortal_hori

• תודה בננות. אני לא מאמינה שאוטוטו חודש. לרגל חודשלדת נאחל לו שילמד כבר לינוק!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה