שאלהה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש לי שאלה מוזרה קצת...
    המחזור שלי ממש לא סדיר, ככה שאני לא יכולה לדעת מה הימיי ביוץ שלי.
    בתקופה האחרונה (שבועיים בערך) אני מרגישה מוזר, משהו בגוף שלי משתנה, אני כל הזמן רגישה ובוכה, החזה שלי נפוח, אני כל היום רצה לשירותים (גם בפיפי משהו שונה לי) בקיצור, אני מרגישה שאני בהריון.
    העיניין הוא שעשיתי בדיקה ביתית ויצא לי שלילי ויום למחורת קיבלתי מחזור.. שאגב גם הוא לא רגיל, הוא קל יותר וקצר יותר.
    האם יש סיכוי להריון? כדאי לעשות בדיקת דם?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,

אם את לא סגורה על זה, תגשי לעשות בדיקות דם.
    עדיף מלהיות בספק...
  • הבעיה היא שאני במחזור או דימום או לא יודעת מה זה.. זה לא משבש את תוצאות הבדיקה?
  • היי הדס..
    בזמן הזה שאנחנו מנסים להיכנס להריון גיליתי שהכל אפשרי!!
    כבר שמעתי על בנות שקיבלו תוצאה שלילית היה דימום ואחר כך תוצאה חיובית..
    הכל יכול להיות.. אני בחורה שלא אוהבת להיות בספק ולכן תמיד דואגת לבדוק.
    אני מציעה לך לחכות יומיים ולעשות בדיקת דם.. זה הכי בטוח ובאותו יום כבר תורידי ספק אם נקלטת או לא..
    כמובן שאני מאחלת לך להתבשר בבשורות טובות..

שרית

me
  • אוףף ההמתנה הזאת משגעת.. אפילו של יומיים..
    בכל אופן שרית, תודה רבה!!
  • הגעתי מלסקנה שאי אפשר לדעת בוודאות לגבי הריון או לא .
    תחכי עוד כמה ימים ותעשי שוב בדיקה ובכל מקרה תיגשי לרופא.
    בהחלט המתנה מורטטת עצבים אבל אין מה לעשות. תיהי חזקה.

בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה