מעקב הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם!!!!!!!

עכשיו אני בשבוע 38 ומעניין אותי לדעת.....מי שיכולה לעזור לי.
    שבוע שעבר היתי אצל הרופא ז"א שאז היתי 37+0 והוא אמר שאין צורך לבוא אליו לעוד ביקור....עד הלידה בעז"ה.(אא"כ אני יעבור את התאריך ואז אלך לבית חולים למעקב הריוןעודף)
    זה נראה לכם סביר?זה לא מלחיץ מידי כ"כ הרבה זמן לא להיות אצל רופא?????לא לדעת מה קורה......
    מה אתן אומרות מה היה אמלכם?????
6 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • הי,
    זה גם מה שאמרו לי היתי בשבוע 38 נדמה לי...(נדפק לי הזכרון חזק
  • זה בסדר.
    מבחינת הרפואה (הגדרה) את סיימת את ההריון, עכשיו רק מחכים ללידה

[

• כן בזה אתם צודקות שכביכו סימתי את ההריון ומחכים ללידה...אבל,איך אני יודעת שהכול תקין.....כי נגיד אצל הרופא הפרטי שלי בחודש תשיעי הוא היה אומר לבוא כול שבוע....לא יודעת אני בלחץ אולי מתפתח משהו...אז אתן אומרות שזה בסדר?
  • שמגיעים לשבוע 40- עושים מעקב כל ימים...
    ולא צריך הפניה בשביל זה (אני במכבי)

• יש לך עובר מוכן שמשמין עכשיו לקראת הסוף, אין פה מה לבדוק יותר. תני לו לישון בשקט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה