רעיונות ליום הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוטוטו היום הולדת של שקד ואנחנו חוגגים לה בחיק המשפחה שלי של יוסי סבתא סה"כ 13 איש. כמו מידי שנה אני עושה את זה ביום שבת בבוקר כי הכי נוח לכולם והתפריט כולל פשטידות, בורקסים סלטים לחם וכמובן עוגות .
    שנה עברה רציתי משהו קצת שונה ועשיתי ג'חנונים ואז יוסי קיטר לי שהמשפחה שלו לא אוהבת וכו ובאמת הם כמעט לא אכלו (חוץ מזה שהם אף פעם כמעט לא אוכלים מדברים שלי כאילו אני מרעילה אותם
23 תגובות
עמוד 1
  • לגבי האוכל סלטים מאפים עם מילוי גבינות
    אני מכינה מלאוח ממולא עם גבינה אפשר לשים בפנים טונה /תירס/ פטריות
  • מאפים ממולאים גבינות זה אכן רעיון אבל אני לא יודעת להכין כלום יש לך מתכונים שאת יכולה לתת לי?

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אפשר לקנות בייגלס בכל מיני טעמים, לחתוך אותם כמו סנדוויץ, ואז להניח על השולחן כל מיני דברים שכל אחד בוחר לשים לעצמו בפנים:
    1. חביתות/ביצים קשות פרוסות דק
    2. ירקות חתוכים
    3. המון סוגי גבינות: מלוחה, צפתית, מוצרלה, צהובה, שמנת, לבנה....
    4. פסטו
    5. סלטים כמו חומוס, טחינה, חריף
    6. חצילים מטוגנים
    7. רטבים קנויים: אלף האיים, מיונז...

אפשר גם להכין לבד פיצה ביתית.
    אפשר לשים על השולחן כוסות שקופות עם יוגורט, מעל זה סלט פירות, ומעל הכל גרנולה ודבש.

לגבי מתנה- זה הגיל והזמן לפליימוביל ראשון וחדש. זהירות זה ממכר אותם ואותנו.
  • מתכון נגיש אין לי

אבל תעשי בנט חיפוש כיסונים עם גבינה/ חלבי / פרווה יעלה לך מלא אפשרויות תבחרי מה שנראה לך הכי קל להכין
    יש גם עם פטריות ועוד
  • בייבי בום תודה אני אאמץ את זה נראה למרות שאין לנו איפה לקנות בייגלים אני אקנה לחמים וגבינות וכו' ועוד מאפה או שניים וירקות תמיד אני חותכת והרעיון עם החביתות גם סבבה
    תודה

• לגבי המתכונים גם אני אשמח לדעת קצת
    לגבי המתנה ....................... אני עושה לדניאלה השנה קצת הפקה קטנה עם החברים מהגן בגינה ליד הבית הכי נוח לכל ההורים בשבת יהיה מפעיל שהוא ידיד קרוב שלי אני מזמינה לילדים פיצות וטרופיות להורים צריך לדאוג למאכלים נראה סורי שלא יכולה לעזור

• תהילה, להורים תעשי בורקסים ואיזה פשטידה כי אולי יש כאלו שזה שיפריע להם בשבת דברים אחרים. בעניין הפקה עם מפעיל זה סבבה אבל אצלינו בגן לא כל כך עושים את זה ולא עושים בכלל אחה"צ וכל עוד שקד לא מבקשת אני מעדיפה שלא כי זה באמת מלא כאב ראש ומלא כסףףףףףף

• מה הבעיה? ;-)
    ארוחת בוקר, הכי הרבה אופציות:
    בורקסים שמכינים לבד
    פנקייק
    בלינצ'ס ממולא במתוק או מלוח
    ירקות חתוכים / סלט ירקות גדול ועשיר
    סלט ביצים/ ביצים קשות
    חביתות
    פריטטה (חביתה עם עוד דברים טובים)
    סלט חצילים
    חצילים מטוגנים
    טונה
    דגים מעושנים
    סלמון מעושן
    מגש גבינות
    לחמים מיוחדים (לקנות חמימים, להקפיא ברגע שנכנסים הביתה ולהוציא מההקפאה שעתיים לפני שמגיעים האורחים)
    שקשוקה
    עגבניות מיובשות
    זיתים מיוחדים
    פסטו
    הרי אין כמו ארוחות בוקר, לעצמי כבר עשיתי תאבון. ולך?
  • כמובן בורקסים ואני חשבתי על פיתות וסלטים קצת כמובן שתיה קלה
    צריך לדאוג שיהיה מספיק גם לילדים אצלנו כי הולכים להיות משהו כמו............ ומתנה אני לא קונה היא תקבל מספיק ממני היא מקבלת את היום הולדת המושלמת לפני הניתוח העיקר הכי חשבו שהיא וכולם יהנו.............. שוב בתפריטים אני ממש לא טובה

• לינברוש אחלה רעיון הבעייה שהכל צריך להיות מוכן יום קודם אין מצב שאני אספיק להכין הכל בבת אחת והשאלה איך לחמם?

• בסה"כ חוץ מחביתות פנקייק (שאפשר להוריד) ובורקס הכל אפשר להכין יום קודם , גם את הבורקס אפשר להכין מראש ורק לאפות בתנור ביום היומולדת.

מאפים מחממים בתנור, שקשוקה מחממים על הגז וכו',

• שקשוקה..תפוחי אדמה מוקרמים...מממממ פנקייקים !
    סתם..זה מה שיש לי כל שבת בבוקר לא מוותרים לי החבריי
  • לגבי המתנה...בדיוק לפני שבוע חברה שלי קנתה לבת שלה (בת 4.5) שולחן איפור ! של הילדים כמובן...הצלחה!
  • אני אומרת תעשי עוד פעם ג'חנון

• נוגה הרגת אותי
  • אנחנו קנינו לשחר ערכה גדולה של לגו והוא נורא אוהב. גם פליימוביל זו אחלה מתנה. ואם התקציב מצומצם יותר יש פאזלים נורא יפים!

• אפשר אולי פיצות אישיות קטנות עם כל מיני תוספות.ולמתנה?עוד חושבת...
  • ממש מדוייק? טוףףף....אני עושה גירסא אולי טיפה מצומצמת אבל זה מהר וזה מה שאוהבים אצלי...
    בערך 5-6 תפוחי אדמה גדולים (יוצאת תבנית מלאה של פיירקס 35 ס"מ)
    חותכת אתם לפרוסות לא עבות (בערך 1.5 ס"מ) מסדרת כמו "חיילים" יפה בתבנית בחצי שכיבה (יותר לכיוון העמידה) חצי כוס מיים לתבנית + למלה קצת שמן זית...שמה בתנור בערך ל30-40 דקות בחום ביניני-גבוה.

הרוטב: פטריות (אני משתמש בטריות אם יש לי או בקופסה אחד של חתוכות/שלמות) - שמה אותם בסיר ומטגנת קצת..מוסיפה 2-3 כפות מרק פטריות או יש את השקית של קנור להקרמה (תלוי אם יש לי את זה) אבל מרק פטריות- מצויין..
    אז מוסיפה 1.5 שמנת עמידה (של הקצפת) , 1 שמנת חמוצה (הקטן ) מבשלת על אש קטנה עם עירבוב..זהו טיפה מלח אבל שווה לטעום קודם כי מרק פטריות יכול להיות מלוח בעצמו) קצת פלפל שחור.

שתפוחי אדמה בתנור מוכנים (לגמרי) מוציאה ושופכת על זה את הרוטב (הוא יוצא טיפה סמיך אז לפזר יפה עם הכף) ...למלה גבינה צהובה,גבינה בולגרית וכל גבינה שיש לך (אכב - אפשר בלי גבינות בכלל)
    נותנת לזה עוד 10 דקות בתנור..זהו.. בתאבון

אולי אם יש לך כמות אנשים- תכפילי כמויות...
  • ענבר, אפשר מתכון לפריטטה?!?!?!

נתנו לך אחלה רעיונות
  • מרינה תודה רשמתי
  • וואו זה נהיה שרשור טעים. ואני נורא רעבה
  • אני הפתעתי את שקד עם יום הולדת נסיכות שהזמנתי אליו את כל החברות שלה.

היא ממש נהנתה, ועד היום(כעבור שבוע) מדברת על המסיבה בהתרגשות ומנסה לשכנע אותי לעשות לה עוד מסיבה כזאת.

יום הולדת נסיכות
  • אני הייתי מכינה בצק עלים ממולא בגבינת , בולגרית צהובה מגורדת פרמזן כמה עלי בזיליקום מפוזרים בפנים או תרד פלפל שחור מגלגלת לרולדה מורחת מעל ביתה וקצח או שומשום . נראה מרשים אפשר להכין ערב מראש ורק לחמם בתנור לפני ההגשה .

לגבי מתנה האמת שלא זכור לי מתנה מיוחדת לבן או לרואי ליום ההולדת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה