היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות.. אני בשבוע 33 אני שוכבת לי במיטה עכשיו ופתאום מרגישה שיוצא לי כמו מחזור אני מורידה את התחתון היה רטוב...יש מצב שזה ירידת מים??????????.. מה לעשות????????????. כל כך מעט? באהבה...
בולי בלבולי
15 תגובות
עמוד 1
מתוקה שלי, עכשיו לבית חולים!
יכול להיות שזאת רק דליפה ועוד לא פקיעה מלאה.
מאמי לבית חולים....גם אם זה לא כדאי לבדוק ומהר....
מקווה שזה לא תעדכני
מסכימה עם הבנות לכי מהר לבדוק
בהצלחה בובי
תעדכני אותנו
כמו שכבר אמרו לך.... דחוף לבי"ח! המון בהצלחה
בהצלחה....
בהצלחה!!!!!
לבי"ח ותעדכני. מקווה שזו רק נזילה....
לבית חולים... מחזיקה אצבעות שהכל בסדר
בהצלחה
מיד לבית חולים [
גם לי זה היה בהריון הראשון בשבוע שלך, כמעט כל יום כמה פעמים זה מעט אבל מרטיב את התחתון ובבית חולים אמרו שהכל תקין בסוף ילדתי בשבוע 40 אז בלי לחץ לכי להבדק סביר להניח שזה מה שהיה לי
אנגל האם קיבלת אנטיביוטיקה? כי החליטו לאשפז אותי ולתת לי אנטיביוטיקה לוריד הם לא בטוחים שזה ירידת מים ומחמת הספק הם נותנים לי אנטיביוטיקה שאם זה ירידת מים ועש חור בשק מי השפיר אז שלא ייכנס זיהום... באהבה...
בולי בלבולי
בובה, הגיוני שנתנו לך אנטביוטיקה כי זיהום זה אחד הסיכונים של דליפת מי שפיר וזה יכול להזיק לעובר אז מחליטים לא לקחת סיכון.
מחזיקה אצבעות והמון בריאות!!!
נשיקות
באותה תקופה גרתי בשוודיה ושם לא ראו לנכון לאשפז אותי ואמרו לי שאם תהיה ירידה של הרבה מים או כאבים אז להגיע אבל על עוד יש רק נזילות זה בסדר