הריון מרובה עוברים - זקוקה לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמי גלית בת 35 עם 2 בנים מקסימים בבית בני 6 ו- 4 . שבוע 7 להריון. בבדיקה גיליתי כי אני בהריון עם 3 שקים, ללא שום טיפולים והפריות, הריון רגיל לחלוטין. אינני יכולה לחשוב כלל על הריון כזה גם מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית. מה האפשרויות שלי? האם לעשות הפלה מלאכותית ולנסות להקלט מחדש או האם ניתן לעשות דילול עוברים מ- 3 לעובר אחד? מה הסכנות? מה מומלץ אני מתפוצצת מרוב מחשבות, כאבי ראש.... שלא יהיה מאוחר מדי. זקוקה לעזה דחוף. תודה לכולם.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מדובר בהחלטה לא פשוטה, אני לא בטוח שאפשר למצות את כל האפשרויות דרך הפורום. ברור כי הריון שלישיה כרוך בסיכונים רבים, העיקרי ביניהם הוא לידה מוקדמת וסיבוכי פגות שעלולים להיות קשים.

האפשרויות שאת צריכה לשקול
    1. הפסקת הריון
    2. דילול - לרוב מומלץ משלישיה לשניים, אך אפשר לחשוב גם על דילול לאחד.
    כמובן שהפעולה כרוכה בסיכונים, אבל ההמלצה והמחשבה הרפואית כי הסיכונים בפעולה קטנים מהסיבוכים האפשריים בהריון שלישיה
    3. המשך ההריון, עם כל המשמעויות של הריון שלישיה

זה על קצה המזלג
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה