אישתו של החבר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבעלי יש חבר נחמד מאוד, שמכיר אותו עוד לפני שהכיר אותי...
    אני מאוד אוהבת את החבר הזה. הוא תמיד מחייך, עוזר, מצברוח טוב, ראש טוב

הבעיה הגדולה שלו היא אשתו.
    היא פשוט מכה. בלשון המעטה
    מאז שאני זוכרת אותה אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיא בעייתית משהו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

14 תגובות
עמוד 1
  • ספרי ספרי קצת..בדוגמאות..מה בלתי נסבל בה? מה היא עושה? סיקרנת אותי לאללה
  • מרינה כרגיל קורעת ספרי ספרי באמת

תלוי באיזה תדירות אתם נפגשים , אם זה לעיתים רחוקות אז הייתי זורמת איתו
    אבל אם זה נגיד פעם בשבוע אז ממש לא
    אני לא אבזבז את הזמן שלי בחברת אנשים שאני לא נהנית אתם

• נראה שהיא מאוד מקנא בך לכן היא
    מתנהגת ככה אם זה פעם בכמה חודשים
    זרמי ואל תתייחסי אליה
  • גם אני אשמח לדוגמאות, כי לא ממש הבנתי מה בלתי-נסבל בה...
    אם זה "רק" מצב רוח זעפני (או בפשטות - פרצוף תחת

• דוגמא:
    אנחנו במסעדה שבעלי הזמין, כשלפני כן הוא שלח לכולם לינק של המסעדה.
    היא מגיעה ואז מתבאסת על התפריט, מעירה הערות על המנות, מתעצבנת בקול רם על בעלה ששואל אותה מה היא רוצה להזמין.
    ואז היא מחליטה שהיא לא רוצה להזמין כלום.
    כשמגיעות המנות היא מסתכלת על כולם במבט עצבני ודיכאוני, ומתחילה לרדת על המנה שהזמין בעלה: "איכס, מה הזמנת?! איכססס איזה מגעיל! זה נראה דוחה!"
    הוא שואל אותה אם היא רוצה לטעום, ורואים שמתבאס על ההתנהגות שלה, אז היא מתחילה לחקות אותו בלגלוג...

זה טיפה בים, אבל ההתנהגות הזו די חוזרת על עצמה...

• דעתי היא שאם בעלך רוצה לשמור על קשר עם החבר שיעשה את זה אבל שלא ידרוש ממך לסבול בשביל זה. מספיק את המשפחה שלו את צריכה לסבול נכון? אז משפחה לא בוחרים אבל חברים למזלנו כן.

• וואללה..היתי מלבישה לה צלחת על הראש
  • נראה לי שהייתי ממליצה בחיוך ענק לבעלך לצאת לבירה פעם בשבועיים-שלושה עם החבר וכך לנטרל את המפגשים המשפחתיים.
    מצד אחד - הם חברים טובים, חבל שהקשרים בינהם ינותקו, מצד שני לך אין כוחות וסבלנות אליה - אז לא חייבים.

• ענבר, זה בנוסף למפגשים של הבירות פעם בשבועיים שלושה...

הוא טוען שאני לא יוזמת מפגשים עם זוגות
    וחוץ מלצאת עם אחיותיי ובעליהן באמת שלא ממש יוצא
    הימים שלי כל כך אינטנסיביים שאני לא מוצאת מקום, זמן או סידור (מבחינת הילדים) למפגשים מתוכננים כאלה...
    רק כשיוצא...

לו זה חסר. לי זה לא. ממש...

• תדברי איתו, תשאלי אותו למה כל כך חשוב לו יציאה עם זוגות אחרים?

אצלנו למשל, למזלי שנינו אוהבים לצאת רקקקק עם עצמנו. לעיתים מאוד רחוקות אנחנו יוצאים עם חברים. תמיד לא מובן לי הקטע הזה שצריך לצאת עם עוד אנשים. תשאלי אותו....אולי זה סוג של תירוץ להוציא אתכם קצת החוצה כי אחרת זה לא קורה? אולי הוא לא אוהב את סוג היציאות כשאתם יוצאים רק שניכם?
  • אוי היא באמת מעצבנת

• נשמע שהיא ממש מעצבנת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• היי
    אני לא הייתי מסכימה לצאת איתם למסעדה...
    אם החברות חשובה לו, שיהיה חבר שלו, למה זה אומר שאת חייבת לסבול אותה???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה