השפעה לרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לשחר יש חבר בגן שהוא חבר טוב שלו ומלמד אותו דברים ממש שליליים זה מעצבן אותי!

12 תגובות
עמוד 1
  • גם לתהילה!
    קודם כל הסברתי לה כמה פעמים שהחברה ההיא לא מתנהגת יפה ואני לא רוצה שתלמד ממנה
    לאחר מיליון פעם שהערתי התחלתי גם להעניש וכל פעם הדגשתי לה שאני לא רוצה שתלמד ממנה ושתשחק עם חברות אחרות
    שבוע שעבר תהילה אמרה לה שהיא לא חברה שלה בגלל שהיא מקללת ולא מתנהגת יפה ושאם היאהרוצה להיות חברה שלה שתתנהג יפה יותר
    האמת, יש שיפור מאז שתהילה לא איתה
    אגב עירבתי גם את הגננת בנושא

• לעידן יש בן דוד כזה... זה יותר גרוע
  • גם לליאן יש חברה כזאת.. זה מרתיח אותי

]
    ]
  • נו ומה עושים עם זה? אין הרבה מה הא? באמת מעצבן
  • אז תגידי לו! לשחר - שאת לא אוהבת שX עושה ככה וככה, וזה לא בסדר להתנהג ככה- הוא יפנים!

• אני אומרת... אבל כל יום הוא חוזר עם שטויות אחרות. לפני איזה כמה זמן הוא שר לי בבית אש אש מדורה תחתונים וגופיה
  • איזה מעצבן
  • תגידי לו שאצלכם לא מדברים ככה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• גם ליותם יש חבר כזה...
    אז מה? זה חשוב שיש לו חברים
  • זה באמת מרגיז. אבל חוץ מלהדגיש שאצלכם לא מתנהגים/מדברים ככה אין הרבה מה לעשות, לדעתי. את השטיות האלה הם ילמדואם לא מחבר הזהאז מחבר אחר. לבנות שלי אין איזה חבר ספציפי שמשפיע עליהן, והן חזרו לי מהגן עם ״נה-נה בננה שוקולד בתחת״
  • כשהוא שר לי את זה בבית הוא אמר לי אמא נכון זה מצחיק? אז אמרתי לו שבעייני זה לא כ"כ מצחיק כי זה לא צנוע. תחשבו שבעצם הוא חושב לעצמו מה ההבדל בין להגיד מכנסיים וחולצה לבין תחתונים וגופיה? ולפני כמה ימים כשהוא אמר את זה שוב אז הוא כבר בעצמו אמר לי זה לא יפה להגיד ככה.
    אבל יש לו עוד חברים בגן שאני מתרשמת שהם חננות כמוהו. סתם מעצבן אותי שהילד הזה מכניס לו דברים לראש אפילו סתם דברים טיפשיים כמו שהילד הזה החליט שאחרי המספר 13 מגיע 21! ושחר שיגע אותי שזה נכון אז הסברתי לו את החוקיות בספירה ושאחרי 13 זה 14 וכן הלאה והגענו יחד ל21. היום הוא חזר והילד הזה שוב הצליח לשכנע אותו שזה לא נכון
  • אה ושולי - הרגגגתתתתתתתתתת אותי עם השוקולד בתחת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה