גרבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ההייתי אצל אמא שלי והיה לה שם גרבר וניסיתי לתת להם. והם ממש ממש אהבו את זה ואכלו ואני לא רגילה שהן אוכלות לי בכיף ואם אני מפסיקה אז הן בוכות שאני ימשיך.

6 תגובות
עמוד 1
  • למה לא...
    אם הן אוהבות וטעים להן..זה לא מזיק ומיליוני תינוקות גדלו על זה..

כל עוד הן אוכלות מרק מבושל אז הפירות יכולים להיות גרבר..
    לגרבר מרקם ממש קרמי ומחיתי ואולי בגלל זה קל יותר לעיכול

תנסי לתת גרבר ואז לעשות פירות ולהוסיף ביסקוויט או טחינה גולמית..אולי ככה הן יאהבו

בתאבון

• אם זה כמו שאת מתארת. אז תתני למה לא?

כמובן שאני בעד הכל טרי טרי אבל כמו שנאמר מיליוני תינוקות גדלו על זה ואם את הפירות הטחונים הן לא אוכלות וגרבר כן אז בכיף

• גם לחך שלי גרבר יותר טעים מפירות טריים בבלנדר...
  • רזוש גדלה על גרבר! אצלי היא לא היתה מוכנה לאכול פירות ככה רק גרבר!
    בטיפת חלב היא אמרה לי שזה בסדר גמור שיש בזה את כל הויטמינים שיש בפירות.. לא היתה לי ברירה אלא להאמין, עדיף את זה מכלום

• תודה בנות

• בהחלט לתת .
    לי יש ילד "מיוחד" (PDD) שרוב מזונו בינקותו התבסס על גרבר.
    מדובר על מזון לתינוקות ללא חומרים משמרים (נשמר בואקום) שמכיל ויטמינים ומינרלים ובהחלט מזין. אם הן אוהבות, לא הייתי מונעת מהן. בתיאבון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה