מי שילדה בבית חולים מאיר או בלינסון שתכנססססס - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אויש אני לא יודעת מה לעשות איזה בית חולים עדיף ללדת בה.אני בשבוע 41 ++וכנראה שאצטרך זירוז אוי מה זה..זה בטח כאבי תופת לא??,אחרי כמה שעות הלידה תהיה מקבלת הזירוז?? עזרו ליייייייייי פוחדת עד מוות
נטלי
3 תגובות
עמוד 1
היי אני ילדתי בבלינסון היו לי 2 מיילדות מדהימות שלמרות העומס הנוראי שהיה באותו הלילה- לא ילדתי אפילו בחדר לידה כי לא היה אחד פנוי- ניתנה לי הרגשה כאילו אני היחידה שיולדת.
השהות במחלקה הייתה נעימה למרות שהייתה תקופה עמוסה ונאלצנו להיות 3 בחדר במקום 2.
האמת לא יודעת אם אני אחזור לשם כי מאוד הפריע לי העניין הזה שלא ניו מספיק חדרי לידה ומספיק חדרי אישפוז - אחרי הלידה את הכי צריכה את המקום שלך והיה צפוף מאוד.
היי ערב טוב היו אצלך רק שתי מילדות??ורופא?בלי רופא? וסתם שאלה איזה שי קיבלת מבית החולים?את ממליצה ללדת שם? תודה נשמה
נטלי
מאיר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מומלץ בחום היו לי 2 מיילדות צמודות שלא זזו ממני כל הלידה