איך מתמודדים עם........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אחרי שנפלה ההחלטה ממני בעיקר ואני הולכת לעשות את הדבר הכי נכון לדניאלה איך מתמודדים עם הפחד של הסעותתתתת אני מתה מפחד מההסעות בחיים לא מסרתי את דניאלה לאף אחד רק ההורים שלי או אני אני מודה מפחדת מההסעות בשביל נהגי הסעות והמלווים זו רק עוד סתם ילדה. כמו חפץ והאמת שדניאלה בעייתי משהו בנסיעות היא ממש לא אוהבת לנסוע ובוכה בנסיעות אני מפחדת שלא ידאגו לה שלא יטפלו לא יתייחסו איך מתמודדים עם הפחד של ההסעות מי יכולה לענות לי?????????????
    סליחה סליחה שמשגעת אתכן בנושא הזה פשוט הכל חדש לי ואני מתה שניהיה כבר אחרי הניתוח הזה ולהתחיל לעזור לבת שלי להשתקם ולחזור ולהמשיך ללמד אותה כמו עכשיו היא כבר יודעת את אותיות האלף בית חיבור מ - 1+1 עד 1+9 יודעת לאיית אבא ואמא לא רוצה שכל הידע יפגע לה

16 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מסרתי את שקד להסעות מתחילת השנה... קודם חכיתי שיתרגל לגן ולסייעות, ומאז הם רק מחזירים אותו, בבוקר בעלי מסיע אותו לגן.
    אני מאמינה שתלמדי עם הזמן לסמוך על הצוות, וכמובן שהם ילמדו עם הזמן מה מרגיע את דניאלה, את תתני להן טיפים והכל יהיה בסדר...
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• למה את חושבת שבשביל נהג ומלווה ילד זה רק חפץ?
    זה מפחיד בגלל מספר מקרים שקרו...אבל זה בהחלט לא אומר שילד זה חפץ
    תאונות קורות (שלא נדע לא אלינו טפו טפו טפו) ..תבדקי טוב טוב את ההסעה,תכירי את המלווה...אלפי ילדים מגיעים כל בוקר וחוזרים הביתה עם הסעות..יהיה בסדר
  • תודה מקווה שיהיה בסדר ואמצא את הכוח לבטוח באחרים בנוגע לדניאלה שוב מאז שנולדה היחידים שהורשו לקחת אותה ולהוציא אילו הסבאסבתא בגלל מקרים שקרו עם הגרוש שלי בעיקר הלוואי והיה אפשר לשמור עליה לקחת אם הגן הוא גן קרוב אלי בתל אביב יש רק שני גנים שפתיים אחד בצפון תל אביב שאני מתפללת שתיהיה שם והשני קרוב לבית שלו ואינני רוצה שתיהיה בחלק הזה של העיר מה שלא יהיה הכל קרוב אלי אז אולי נוותר על הסעה אם יתאפשר. הלב שלי לא מוכן ושלם בעיניין ההסעה

• את חייבת להרגיע עם הפחדים והחששות שלך, זה לא עושה לך טוב ובטח לא לדניאלה.
    את צריכה לתת לה ביטחון מההתחלה שהיא תהיה בידיים טובות.
    כמו שמרינה רשמה, לצערינו תאונות קורות וזה מפחיד אבל מכאן ועד שדניאלה תהיה "חפץ" אני בטוחה שאף נהג וסייעת לא יראו בדניאלה או בילד אחר חפץ.
    יש לך עוד כמה חודשים להתרגל, לבדוק, לבחון ולהפנים אז איזי איזי...
  • תודההה

• האמת היא שאני מממש מבינה אותך ואני מתקשרת כל בוקר לגן ב-8:30 לוודא שהוא בגן..
    אני יודעת שזה אובססיבי אבל עם הקטן אני לא מתפשרת
  • תודה. על התמיכה בזה

• אני בהחלט מבינה אותך.. אבל אם זה הדבר הכי טוב לדניאלה אז אין לך הרבה ברירות.. נכון?
    זה רק אומר שאת צריכה להיות כל הזמן עם היד על הדופק - להתקשר לגן כל בוקר לראות שהיא הגיעה.
    לדאוג שיהיה לך את הניידים של הנהג והמלווה של ההסעה וכו'.

וואוו זה חתיכת החלטה, אז בהצלחה
  • הדסקה ההחלטה לשים בגן שפתי לא היתה לי קשה ידעתי ואני יודעת בשיתוף עם צוות שלם וענק של מטפלים הטובים ביותר ומחר עם הגננת ומפקחות ששמעו את מה שדניאלה צריכה לעבור שזה הכי טוב עבורה גם אם זה קשה וכל הורה אחר היה מסרב אני יודעת שזה זמני בגלל הניתוח הזה ואגבהפרופסור בדרך כלל מחזיר אתהילדים את רובם חזרה לקלינאיות ואומר שזה בעיה של נטו עבודה לגבי דניאלה..... המצב שונה ועבודה לבד כבר שנתיים לא הספיקה ומספיקה אז.... שוב רק בעיית ההסעות הלב של לא רגוע

• אני מאוד מבינה את הפחד שלך

• אין לך מה לדאוג לגבי הסעות
    הגדול שלי מגיל 4 לוקחים אותו
    וברגע שהוא יושב הם קושרים אותו
    והנהג בכלל חברמן מחבק ומנשק את הילדים
    מאוד אוהב אותם והם אותו הם כמו חברים
    והמלווה גם אוהבת אותם מאוד
    [url=http://zix.co.il]
  • רק אומר דבר נוסף שאם היו אומרים לי שמהיום אני יכולה לשים אותה בגן שפתי שלפחות יעבדו איתה לפני הניתוח? לא הייתי חושבת הרבה שוב אני רואה את טובת הבת שלי ואת רצונה להגשים את החלום שלה דניאלה ממש לא מוותרת ומתעקשת היום היא ברמה גבוהה מאוד אם ילדה שעדין לא בת 4 ענתה השבוע לקלינאית על שאלה כמו שענתה..... שאפו על הרמה
    הקלינאית : דניאלה למי הילדים יתקשרו אם תיהיה שריפה?
    דניאלה " לסמי הכבאי כמובן וגם לשוקו ומישמיש" (אילו דמויות שמשחקים בדי וי די השני של מיכל ומתחפשים לכבאים) אנ בחוץ שומעת ונקרעת מצחוק אז סגרתי שלגבי גן שפתי אני ממש שלמה עם עצמי כבר ממזמן :)

• יוצא לי לראות את ההסעות האלה אנשים שעובדים שהם הם אנשים מקסימים, הם כל כך מתיחים יפה לילדים לוקחים אותם מעלים אותם לרכב הילדים הולכים איתם יפה
  • יפעתי תודה נראה לי אני איהיה האמא הכי היסטרית עם זה

• הדסקה ההחלטה לשים בגן שפתי לא היתה לי קשה ידעתי ואני יודעת בשיתוף עם צוות שלם וענק של מטפלים הטובים ביותר ומחר עם הגננת ומפקחות ששמעו את מה שדניאלה צריכה לעבור שזה הכי טוב עבורה גם אם זה קשה וכל הורה אחר היה מסרב אני יודעת שזה זמני בגלל הניתוח הזה ואגבהפרופסור בדרך כלל מחזיר אתהילדים את רובם חזרה לקלינאיות ואומר שזה בעיה של נטו עבודה לגבי דניאלה..... המצב שונה ועבודה לבד כבר שנתיים לא הספיקה ומספיקה אז.... שוב רק בעיית ההסעות הלב של לא רגוע

• תודה. על התמיכה בזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה