השתגעתי כבר..כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר אין לי כח 40++++ יש לי צירים אבל לא סדירים ומה כנראה לא כל כך נוראיים: היה לי כברר דימום קצת וזהו..הגעתי כמה פעמים לבית חולים אמרו לי עוד לא "עופי הבייתה" מי יכולה להסביר לי מה בדיוק צריך להרגיש ולהיות כדי שאסע ואלד. .מה מרגישים בדיוק? איך הציר מגיע?איפה כואב בדיוק??בבקשה תסבירו לי בפירוטטטט מתה מפחחחחחחחחחד

נטלי
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אין לי מושג כי ילדתי בקיסרי יזום אבל כולן אומרות שכשזה זה- את תדעי.
    עם כל הקושי, הפחדים, התהיות והציפייה- תנסי לא להעסיק את עצמך רק בזה כל היום, תנצלי את הזמן שנשאר לארגון דברים אחרונים, קניות, סידורים וגם סתם לנוח כי סביר להניח שלא תוכלי לעשות את זה מייד אחרי הלידה..
    מאחלת בהצלחה ולידה קלה כתרנגולת..

• פירוט??? את רוצה פירוט???
    אל דאגה מותק הציר כבר ידאג לפרט לך בדיוק מה ההרגשה

• אהה ובעיקרון, את אמורה להרגיש כמו חגורה שלוחצת על הגב והבטן
    תתזמני, בהתחלה זה יהיה כל 10 דקות ואח"כ ירד ל-8 וכו'...
    את כבר תרגישי מתי שהם צפופים וכואבים ותסעי לביה"ח.

בהצלחה!!!!!!

• אני לא חסידה של להמתן להפרשים קטנים בין הצירים (ילדתי טבעי עם צירים לא סדירים).
    כשהכאב כבר ממש בלתי נסבל, כזה שאת מפסיקה לנשום מרוב כאבים סעי לבית חולים.
    אני חיכיתי לצירים סדירים, לבסוף ירדתי לבית חולים כשהיו לי צירים של 7-12 דקות (בין ציר לציר) אבל היו ממש כואבים והיתה לי פתיחה 4.
    [

• אני לא מסכימה עם האמירה- "כשזה זה את תדעי"

• חחחח שירני בדיוק כמו אצלי הייתי בטוחה שיש לחי גזים!

כשכואב אבל באמת כואב סעי ותגלי פתיחה

• []
  • אל תדאגי - זה יגיע ואז את תדעי איך זה מרגיש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה