היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה דווקא רינת גבאי? חסרים מופיעים? הדוד חיים, יובל המבולבל, מיקי, קצפת ותות, סתם הצגות... לא יודעת לגבי הצניעות כי יונתן מפחד ללכת להצגות...
יעל, אמא של 2 אפרוחים
יש פה באיזור את מיקי (מי זאת לעזאזל
כרמל היתה כשרינת לא היתה כל כך מוכרת
היא מתלבשת דווקא בסדר, התלבושות בדיוק כמו בתוכנית
מיקי חמודה חבל"ז פייס: ortal_hori
אנחנו היתי בהצגה של רינת לפני שנה אולי ממש מוצלח אין שם כלום חשוף למיטב זיכרוני...
לא הייתי בהצגה של רינת אבל באינטרנט היא בד"כ מתלבשת די צנוע.. מיקי- היא באמת מותק.. אבל בטח בגלל שהמופע שלה חדש זה יעלה יותר, לא?? אני לא רואה הבדל ענקי בין מיקי לרינת מבחינת מופע. מבחינת בנאדם- זה כבר משהו אחר.. ומיקי גם לבושה בהצגה..
זה מצחיק.. אחותי לקחה את שילה ליומולדת לקרקס.. ואח"כ הוא חזר בהיי וסיפר בלי סוף על הכל.. ובלילה לפני שהלך לישון הוא אמר לי ככה בשקט- "אמא את יודעת.. היה כיף אבל- הייתה שם אישה אחת שלא התלבשה כ"כ בצניעות.. מש ראו לה את התחתונים" (היא היתה עם בגד גוף) כפפרה על הצדיק הזה..
אח"כ יצא בחנוכה קרקס לציבור הדתי.. [
אנחנו היינו בהצגה "אצלנו בחצר" מאוד נהננו אפילו אני ואחד הדברים שאני אוהבת אצל רינת גבאי שהיא לא מיתלבשת חשוף ואנחנו מישתדלים לא ללכת להצגות או הופעות שיש שם חצי ערומים לא אוהבת . אז לא היה ביכלל בהצגה שלה ממליצה בחום
כל עוד זה לא הצגה שמיכל אמדורסקי שם אין מה לדאוג
אני היתי כבר שתי הצגות עם אמדורסקי ונראה מישהו שכח שם שיש ילדים בקהל
רינת דתייה - היא שומרת על צניעות כך שמהבחינה הזו לא תהיה לך בעיה. לגבי כל השאר...
איפי גם לאורנה דץ יש תלבושות לא צנועות... וגם בכבשה שושנה יש שיר אחד של הצפרדע אם את מכירה שאני בעצמי נגעלת לראות אותו איך בנות בנות 14 רקדניות לבושות
לא הייתי מגדירה כדתיה אולי מסורתית
רינת גבאי שומרת על צניעות והשמלות שלה יחסית סגורות ויש לה קו מסויים בהצגה החדשה שלה משחק ניקי גולדשטיין בתפקיד של ילדה,מימי ויויו שלבושים. התכנים שלה רגועים בכל זאת שירי עוזי חיטמן
לגבי רינת אני לא המקום לשאול דניאלה פשוט לא מסוגלת לראות או לשמוע את הקול שלה אבל באמת יש לך כל כך הרבה אחרים וטובים כמו שכתבו לך יש את מיקי, דוד חיים, יובל, כתבו לך על קצפת ותות שהם פשוט מדהימים יש כל כך הרבהההההההה יא אחת אחדשה שאנחנו השבוע פעם ראשונה ראינו אותה ודניאלה ישבה מרותקת וזו צ'ופצ'יק צ'ופצ'יק (הילה) שהיא מדהימה גם .......