בנות שמשאירות שנה בגן או מבינות בזה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמרו לי בשירות הפסיכלוגי בעירייה שבשביל להשאיר ילד שנה בגן אני חייבת לעשות אבחון חינוכי שהשירות עושה, שעולה 1300 ש"ח..
    ואז הם יכולים להחליט אם הילד חייב להשאר או שהוא עולה לכיתה א' עם תמיכה כלשהי..
    [
12 תגובות
עמוד 1
  • נסי לברר עם רופא הילדים...

• היא אמרה לי שהאבחון של קופ"ח בכלל לא תקף להם!!
    [
  • 1300 שקל?
  • לא הגננת ממליצה... תבררי עם הגננת איך זה הולך
  • לי אמרו שבסוף שנה העירייה עושה לכל ילד איבחון - וזה ללא עלות!!!
    אבל ההחלטה הסופית אם לעלות את הילד או להשאיר היא אך ורק של ההורים ואף אחד לא יכול להכריח
  • היי עמית
    חברה שלי השאירה את הבן שלה עוד שנה בגן ולא עשתה שום איבחון, מה שצריך לעשות זה שהגננת צריכה להגיד שהיא חושבת שצריך להשאיר את הילד בגן ואז אתם עולים לוועדה שהגננת ממלא טופס ואתם כהורים ממלאים טופס למה אתם בעצם משאירים את הילד בגן שנה נוספת ואז עולים לוועדה אבל הגננת צריכה להיות בראש שלך ואם אותם החלטות את צריכה לדבר עם הגננת.
    ואז בוועדה יתנו לך להשאיר את הילד עוד שנה.
    ככה היה לחברה שלי ואנחנו גרים בראשון לציון.
    בהצלחה בכל אופן.
    רחל

• עמיתוש

לא אמרו לי לשלם סכום כזה ממש מוזר

מה שאצלנו עשינו יחד עם הגננת הגיעה פסכולוגית לגן ואיבחנה כביכול
    את מוריה ואישרה לפי מה שהגננת אמרה שהיא יכולה להישאר בגן חובה .
    חוץ מיזה הגננת אמרה שיהיה וועדה
    שאני והגננת צריכות ללכת (שאין לי מושג מה שואלים שם ...)

וזהוא בעיקרון אני כבר רשמתי אותה לגן חובה שהיו הרישומים
    כדיי שיהיה לה מקום בגן .

ממש לא אמרו לי שצריך לשלם
    תבררי את העניין ותעמדי על שלך
    אכן הם ממהרים לעלות היום בלי להיתחשב בכלום .
  • פסיכולוג של הגן עושה את זה אישורים מבחוץ לא תקפים במקרים האלה הרי כל אחד יכול להביא אישור מבחוץ

• אין לי ילדי חובה אז אין לי ניסיון עם זה אבל אני יודעת שבאמת מנסים כמה שיותר לא להשאיר שנה.

תתייעצי עם הגננת ועם פסיכולוג הגן. הפסיכולוג/ית צריכים לדעת איך זה הולך...

ואני מאמינה שצריכה להיות וועדה שמחליטה אם להשאיר או להעלות, זה כבר לא רק החלטה של ההורים

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• לא מבינה בזה, אבל הסחיטה של הכסף מעצבנת!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• לא שמעתי דבר כזה, חשבתי שזו החלטה של הגננת, הפסיכולוגית וההורים. יש מצב שהגננת והפסיכולוגית ממליצות להשאיר עוד שנה בגן ואם ההורים לא מסכימים אז מעלים לכיתה א'.

לא מבינה למה רוצים כל כך שילדים יעלו לכיתה א', במיוחד כשהם לא מוכנים, הנזק אחר כך הרבה יותר גדול ומבחינה כלכלית ילדים כאלה יעלו יותר מאשר להשאיר אותם עוד שנה בגן.
    רותי
  • גם לי יש מקרה דומה.
    הבן שלי בן 5 מטופל אצל קלינאית תקשורת. נשאר שנה נוספת בגן טרום חובה פרטי. עכשיו לפי הגיל עליו לעלות לכיה א, אבל לפי בעייתו ולפי הסדר בו הלך לגן עליו להיות תחילה בגן חובה. אני רושמת אותה לגן שהוא חצי פרטי-חצי עירייה. בעירייה עושים לי בעיות. וגם לי אמרו ללכת לאבחון פסיכולוגי של העירייה שקובע במידה והילד נמצא בגן עירייה.
    אז הבאתי למכון ירות פסיכולוגי מכתב שטל נשאר כבר שנה בטרום חובה ומכתב מפסיכולוגית של בית חולים סרוקה שהוא צריך לעלות לגן חובה. אמרו שם שזה אמור להספיק אבל תשובה יתנו לנו רק בעוד שבועיים.

למרות שאין מצב שהוא כבר עכשיו עולה לכיתה א.
    צריך רק לחייך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה