היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהצלחה-הכי חשוב! אין לי מושג איך להכין אותה אבל מחזיקה אצבעות!
מוריה עברה לפני שנה בדיוק הרדמה מלאה בטיפולי השיניים קודם תבואי עם עוד משהו מבוגר בעליך או סבתא .... מציע לך לא לדבר איתה על זה ...בכלל לגבי אוכל ושתיה אני יצאתי איתה מוקדם מהבית וטיילנו בחוץ כדי שלא תבקש אוכל ושתיה ...אצלנו במרפאה יש משחקים וסרטים אז ישבנו שם נכנסנו לטיפול רק ב12 וחצי וחיכנו מלא.. אחרי הטיפול שהיא מתעוררת צריך משהו לידה לראות שהיא לא משתוללת ואז לוקחים אותה לקנות ארטיק ונותנים לה לשתות ואחרי שהיא נותנת שתן אתם משוחררים הבית למוריה זה לא כאב נתתי לה נורופן מתי שהרופא אמר והיא אכלה מעדנים...הרופא אמר שהיא תהיה עייפה.. אבל היא הייתה היפר..וישנה ב22:00 אז כל אחד זה משפיע עליו אחרת ...והיא לא התלוננה על כאבים זה עובר מהר... יש עוד שאלות אני פה
באסה שלא היה תור על הבוקר
האמת ממי שממש לא בסדר שילדה כזו קטנה מחזיקים בצום כל היום ! למה לא נתנו תור יותר מוקדם? אני מציעה דווקא כן להכין ולספר לה . אל תעבדו עליה ושזה לא יפול עליה פתאום . היא תכנס לטראומה. תגידי לה שמחר הולכים לרופא אבל לרופא יש קסם שהיא לא תרגיש כלום , הוא יעשה הוקוס פוקוס והיא תלך לישון , וכשהיא תתעורר הרופא כבר סיים והיא תהיה כמו חדשה !! כמובןןןןןןן שתבטיחי לה על אומץ ליבה חצי חנות צעצועים
מסכימה עם פנינה
קסם, אחלה רעיון.. [
יאאאאאא איזה בעסה פייס: ortal_hori
עמיתוש ברור שזה לא קל וכן כדאי להגיד לילדה את האמת אני שדניאלה עוברת את הניתוחים וגם לניתוח הקרוב אמרתי לה שאנחנו הולכות לבית חולים לעבור טיפול שבמהלכו היא תישן ולא תרגיש כלום אני נותנת לה לקחת איתה חפץ או 2 שאיתם היא נכנסת ומרגישה הכי בטוחה אני אומרת לה גם שאמא איתה כל הזמן ושתקום אמא תשב איתה והיא ביידים של אמא זה עוזר מניסיון אישי שלי בלי יותר מדי הבטחות דניאלה כבר די משתפת פעולה כי לצערי כבר עברה דבר או שתיים שיהיה בהצלחה וכן הקטע של הצום קשה להם המלצה חמה את ובעלך תצומו איתה אין סיבה שתאכלו או תשתו לידה שהיא גם תרצה ובטח שלא בחדר אחר כאילו בגניבה.
אין לי מושג...אצלי דווקא אוהבים ללכת לרופא
אולי השאלה שלי מעצבנת מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני לא יודעת איך זה בטיפולי שיניים אבל בניתוח של אופק דין, מיד אחרי ההרדמה בעלי יצא החוצה וחיכינו. הוא התעורר מדי אחרי הניתוח והיה הפוך לגמרי, קצת בכה וישן עליי שעתיים. אבל אצלנו זה היה ניתוח אז יכול להיות שהתגובה אחרת...
אומרים שהחלק הקשה הוא ההרדמה. בגלל זה בעלי היה איתו ולא אני
היא באותו גיל כמו שאופק דין היה, אמרנו לו שהרופאה תוציא את כל הנזלת בזמן הוא יישן. רק חבל שעדיין יש לו מלא נזלת מאז, אני מרגישה ששיקרתי לו