מה עושים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,שאלה קטנה הבת הקטנה שלי לא מוכנה ללכת לישון בלעדי מה שלא ניסיתי לא עוזר,חוץ מזה שהיא חורפת במעון ואז מסרבת לישון בשעה נורמלית בבית,בקיצור מוציאה את המיץ עד שהיא מוכנה ללכת לישון במיטה,אם זה מסרבת לשים טיטול,או פיגמה,מתחילה לנקות במגב ומטאטא את הבית..העיקר שלא ללכת לישון,היום אני במשמרת לילה כך שבעלי יהיה לו "תענוג" להרדים אותה.בקיצור,רעיונות מה אפשר לעשות כדי שתרדם במיטה שלה בלי קונצים..
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל לבקש במעון שלא יתנו לה לישון כ"כ הרבה,שיקדימו אולי את שעת השינה שלה אם זה אפשרי ובכל מקרה שיעירו אותה אחרי זמן מסוים ולא יתנו לה לישון כמה שהיא רוצה.
    לגבי ההרדמה או ליצור שינוי לאט לאט,שאם נגיד את שוכבת לידה מעכשיו את מקצרת את הזמן,או שאת יושבת לידה ויוצאת וכו'....
    לדעתי תיצרי את טקס השינה שמתאים לכם ופשוט תתמידו עד שהיא תתרגל.
    תבכה יום יומיים,שבוע וזה יעבור.
    בהצלחה!
  • תודה הבעיה היא במעון שהם מנסות לא להרדים אותה לדבריהם אבל היא בכל זאת נרדמת,ביום שישי למשל אם היא לא הולכת לישון היא נשפכת מוקדם,איכשהוא אני צריכה למצוא איתה את האמצע
  • בוסקקה - היא עדיין צריכה לישון צהריים! לא לוותר לה על השינה הזו.

ללכת לישון איתה ביחד - ואח"כ להתחפף מהמיטה.

כל הבית הולך לישון - מכבים אורות, סוגרים חדר.

שכולם הולכים לישון - לא תהיה לה ברירה
    פייס: ortal_hori
  • היות ויש לי 2 ילדים ואני יכולה להשוות בניהם..
    הגעתי למסקנה ששינה היא לא רק הרגלים אלא גם צרכים שונים לכל ילד.

אני דווקא חושבת שאם ילד צריך את אמא שלו בשביל להרדם - אז צריך לתת לו את זה. מה לא בסדר בעובדה שהילד רוצה חום ואהבה וביטחון בזמן שהוא הולך לישון?

אז אני זורמת עם הילדים לגבי השינה.
    שעת השינה היא קבועה, הנוהל הוא קבוע (ארוחת ערב, מקלחת, קצת משחקים, בין 8 ל8:15 נכנסים למיטה, סיפור ולישון)
    אבל אם הם מתעקשים להרדם איתי אני שמה אותם במיטה שלנו ושוכבת באמצע, מספרת סיפור, קצת מדברת על מה שהיה היום וזהו. שקט עד שנרדמים. (וכמובן שאח"כ מעבירה אותם למיטה שלהם)
    לפעמים יותם נשפך מוקדם ואז אני יושבת רק עם ניצן, יש ימים שניצן לא צריך את כל התשומת לב הזו אז אני נשכבת עם יותם במיטה שלו...
    כל ערב משהו אחר.

ד"א - גם אם הם מתעוררים באמצע הלילה ורוצים לישון איתנו במיטה שלנו אני נותנת להם. מניסיון זה לא קורה כל לילה , אז אין לי בעיה לזרום עם זה.
  • מבחינת שנ"צ - אני בעד לקצר. אצל יובל בעיקרון לא מעירים את הילים ונותנים להם להתעורר מתי שבא להם, משבוע שעבר מעירים אותה ב14:30 וזה מעולה.

בקשר להרדמות - נראה לי שממש היום תמצא התשובה והחל ממחר רק אבא שלה ישכיב אותה
  • את מיילדת , נכון? אני לא טועה..
  • גם אני חושבת שחייבים לקצר לה את שנת הצהריים! תתעקשי על כך עם הגננת!
    בגן של שקד גם נותנים לישון לילדים שנ"צ (חינוך מיוחד), אבל מזמן אמרתי להן שלא יתנו לו לישון יותר משעה, כי הוא היה נרדם נורא מאוחר!
    בזמנו עזר לנו רעיון כזה: קניתי לשקד חבילה ענקית של כוכבים זוהרים בחושך, מכל מיני צורות וצבעים, העברתי אותם לקופסא קטנה ונתתי לו לבחור כוכב בכל לילה, ואם הוא היה נרדם לבד, אז בבוקר היינו מדביקים אותו על הקיר וכן הלאה...
    הוא ממש אהב את זה.
    עוד דבר: כתבת שהיא מתחילה לנקות במגב ומטאטא את הבית (
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה