תהיות של כניסתו של חודש שביעי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר זמן מה שאני יושבת עם עצמי וחושבת הרבה הרבה הרבה....
    ככה זה ההריון הזה- עושה לי המון לחשוב...

עד לפני חודש- חודשיים הייתי בלחץ ממש גדול מהלידה וכאבים וכאלו, אחר כך זה נרגע, כאילו שהשלמתי עם מה שהולך להיות ובאיזה קטע ממש רציונאלי הבנתי שהפחד שלי עוד יעשה לי רע, אז באמת שהצלחתי להרגע, אמיתי לגמרי.

עכשיו אני שקועה באיזו אמא אני אהייה?
    איך אני אדע בכלל להיות אמא?
    אולי אני עוד ילדה בעצמי? (אני בת 27 אבל לפעמים מרגישה כמו בת 2)
    איך בעלול ואני נתפקד אם לא נישן?
    איך תהייה הזוגיות שלנו אחרי שחביתוש (שם בטן
6 תגובות
עמוד 1
  • אני באותו מקום בדיוק שאת נמצאת בו, כל השאלות ששאלת אני שואלת בעצמי ואפילו מוסיפה כמה השלכות של תסביכי בנים (לי יש חביתוש בן)
  • מאמי קחי נשימה כל דבר בזמנו....

את תהיי אמא מדהימה ומוצלחת
  • נשמה את תיהיי אמא נהדרת
    אמא הייתי אמא בגיל 24 והסתדרתי

• קודם כל, את תמיד יכולה לשאול ולהתייעץ פה, וגם עם בנות שמבינות.

אני יכולה להגיד לך על עצמי שאני תמיד חייבת לדעת הכל ושאני מאוד מפחדת ממבים בחיים שלא אדע מה לעשות.
    אז קראתי המון, הכנתי את עצמי, אבל גם עבדתי על עצמי בקטע של לדעת שבטוח יהיו רגעים של בכי שאני לא אדע מה לעשות ושעוד שניה בטח יזמינו לי משטרה.

וזה האמת קרה כמה פעמים (לא המשטרה, כמובן
  • קודם כל שולחת לך
  • מאמי שלי אני הפכתי לאמא בגיל 25 ו- תאומים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה