בנות רוצה לשתף אתכן קצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שכבר סיפרתי הלכתי לברר לגבי סייעת בגנים ואמרו לי שכרגע אפשר רק כמחליפה
    אז באמת אני אלך על זה בינתיים עד שאמצע משהו אחר.
    אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי.
    האמירה הזאת שלה שאני over qualified משום מה לא מפסיקה להציק לי.
    אני מרגישה שאני מבזבזת את החיים שלי פשוט לא ממצה את עצמי בדרך הנכונה

22 תגובות
עמוד 1
  • לרזוש יש כזה אבל קטן מעידן 2000
    ואולי בחנויות ספורט גם

• נופר צודקת- מזרוני ספורט הם הכי טובים מבחינת הקשיחות.
    לגבי העבודה, אני מבינה אותך לגמרי, זה לא פשוט מבחינה
    כלכלית ללמוד עם כשצריך לפרנס שתי בנות. אבל אף פעם
    לא מאוחר! בינתיים תעבדי במה שיש, ד"א סייעת זאת עבודה
    כ"כ כייפית, אני נהניתי מכל רגע!

• תודה בנות
    אני צריכה מזרון ברמת הקשיחות והמרקם כמו של הג'ימבורי
    משהו כזה
    http://www.fresconet.co.il/?CategoryID=347&ArticleID=1450

אולגה ממי הבעיה היא שזה רק מחליפה והיא אמרה לי תכלס שיכולים לקרוא לי גם פעם בשבוע או בחודש
    איך אני יכולה לעשות דבר כזה?

לפני 10 שנים הייתי הולכת ללמוד ונשארת בבית של ההורים במקום ללכת לגור בירושלים
    בדיעבד האהבה שלנו והזוגיות שלנו חזקה אז גם בזה היינו עומדים

• נראה לי שמזרונים קשיחים יותר אפשר למצוא בחנויות ספורט למיניהן...

בקשר לחלק הראשון, תנסי להסתכל על זה מפרפסקטיבה אחרת - בעיניי, להיות אישה ואמא במשרה מלאה זה תפקיד מאתגר וממצה לא פחות מכל קריירה אחרת.
    מעבר לזה, להתפתח מבחינה מקצועית אף פעם לא מאוחר מדי ויהיה לך גם את הזמן לזה כשנועם תגדל קצת.
    אני לא מכירה אותך אישית אבל מהשיחות שלך יצא לי לראות עד כמה את אמא מדהימה, דואגת ומסורה ואין לי ספק שגם בעבודה הנכונה, כשזו תגיע, את תפרחי ותצטייני לא פחות.
  • כשאני אומרת את זה לבעלי הוא אומר לי שפעם כשדיברנו על ילדים חתונה וכו' הוא אמר לי אם לא ארצה ללמוד ואמרתי לו שהחלום שלי זה להיות אמא וקריירה לא מעניינת אותי.
    אבל אני לא מחפשת קריירה אני מחפשת מקצוע שאוכל לעסוק בו ולאהוב אותו - כמו למשל להיות גננת

• אני לא מבינה למה אומרים שאת over qualified??
  • כנראה פספסת
    רציתי ללכת להיות סייעת בגן והרכזת כ"א ראתה את קורות החיים שלי ובתגובה זה מה שהיא אמרה
    וזה גם נורא עצבן אותי שהיא זלזלה ככה בסייעות כאילו רק תת רמה יהיו סייעות וזה גם עצבן אותי שהיא זלזלה ברצונות שלי מהחיים שלי.
    מצד שני זה גם הכניס אותי לבלבול אישי מה לעשות עם עצמי כי להיות מנהלת משרד, שירות לקוחות, פקידה כל הדברים האלה נמאסו עלי

• סיון אני מאמינה שכל דבר יגיע בעתו, את תתחילי בתור סייעת מחליפה אבל אחרי שהם יראו אותך בפעולה הם ללא ספק יחליטו שחבל להם לוותר עלייך
  • ממי היא מדברת על משהו כמו 3 שנים כסייעת מחליפה כדי להתקדם להיות סייעת קבועה
    מי ישלם לי חשבונות ואוכל 3 שנים?

• אני כנראה מטומטמת, אבל OVER qualified זה אומר שאת "יותר מדי טובה לתפקיד".

אז אם את יותר מדי טובה, אולי תחפשי משהו "יותר גבוה" מסייעת?

סליחה שאני לא מצליחה להבין
  • וואו כמה שאני מזדהה איתך. מרגישה תקועה ולא ממומשת.
    מה עם לפתוח עסק עצמאי?
  • טוב 3 שנים זו באמת הגזמה לחכות...
    סתם תהיה - אי אפשר לחפש גן אחר להתנדב בו?
    אם באחד לא מקבלים אותך כסייעת זה לא אומר שזה תקף גם לגבי גנים אחרים או שאת מעדיפה ספציפית גן מסוים?...
  • קודם כל, אני מתעבת את המונח over qualified
  • סורי על הבורות- מה ההבדל בין סייעת ולמטפלת??
    זה אותו הדבר! אני עבדתי בגן.........

• חחחחחחחח ג'ני אני מטורפת עליך
    זאת הבעיה שאני רציתי ללכת למשהו שאני אוהבת שאולי הוא פחות איכותי למהיות מנהלת משרד אבל זה עדיין החלום שלי
    ובתגובה היא אומרת לי אבל את טובה מדי בשביל התפקיד הזה
    וזה נורא הכעיס אותי
    זה החלום שלי ואת מזלזלת בו
    או יותר מזה זה מקצוע של נשים מסויימות ואת מזלזלת בהן

תודה בנות לכולכן

• נראה לי אני מתחילה להבין.

בגלל שהיית מנהלת משרד אז סייעת זה תפקיד שכביכול קטן עליך.

גועל נפש!!

אבל אל תתייאשי.. תמשיכי לחפש.. אל תעצרי בגלל שבמקום אחד אמרו לך לא
  • סיון, הדבר המטופש ממש זה חוסר ההבנה של אנשים שלהיות מנהלת משרד זו תפקיד הגננת הכי הכי קשה שיש לפעמים
  • מאמי אני יכולה לומר לך שמניסיון שלי אף פעם לא מאוחר ללמוד.. אני למדתי לתואר בכלכלה לפני שהתחתנתי ועכשיו אחרי שש שנים החלטתי לעשות הסבה להוראה שזה תחום שאני ממש אוהבת.. את יכולה להתחיל לקחת כמה קורסים בכל פעם עד שתסיימי ובמקביל תוכלי לעבוד אפילו במשרה חלקית..
    אם התחום של הוראה בגיל הרך מעניינת אותך אל תוותרי על זה.. לי לקח שש שנים להחליט שזה מה שאני רוצה וסתם בזבזתי זמן
    איזה יופי שנועם מתקדמת יפה כל הכבוד!!!!

]
    ]

• זה לא שהיא לא קיבלה אותי
    ההפך היא אמרה שהיא תשמח לקבל אנשים כמוני אבל היא אומרת את זה בשבילי כ"מחמאה"

לירוני המון בהצלחה

• תודה יקירתי
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה