הריון או לא??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני ממש צריכה את עזרתכן..
    לפני כ4 חוד' הפסקתי את השימוש בנובה רינג- כמובן שבהתחלה היו קצת בעיות והיה חודש שכל מה שקיבלתי זה כתמים במקום מחזור...
    חודש שעבר(10.1) קיבלתי מחזור לפי הספר(דימום, חצקונים וכל הכיף הזה)
    אך מאז לא קיבלתי מחזור.(בעצם איחור של שבוע)
    עשיתי בדיקות ביתיות וגם בדיקת דם והן יצאו שליליות.
    אך בבדיקת דם פרולקטין יצא גבוה(304) שזה להבנתי אמור להיות רק בהריון..
    בנוסף יש לי תסמינים של בחילות,כאבי בטן, מתעוררת ממש מוקדם בבוקר, בוכה ללא שום סיבה הגיונית..
    בעצם שאלתי האם לקחת כדורים לזירוז המחזור או להמתין ולקוות שמדובר בהריון..
    אני ממש צריכה עצה..

תודה

4 תגובות
עמוד 1
  • מדובר באיחור של 4 ימים הייתי מחכה עוד שבוע ועושה שוב בדיקת דם להיות בטוחה . בכל מקרה תיגשי לרופא שיבדוק אותך .

בהצלחה

• אני ממליצה לך לחכות עוד כמה ימים של איחור, למרות שכדורים להחזרת המחזור לא פוגעים בעובר (אם את כן בהריון...).
    גם לי היה איחור של שבועיים וחצי ואז לקחתי כדורים להחזרת המחזור ולא הגיע המחזור ולא נעליים, עשיתי בדיקת אולטרסאונד של הרופא והוא גילה שק הריון.
    היום אני בחודש שישי, אז תמיד יש תקווה.

שיהיה לך בהצלחה!!!

• אני יכולה לומר לך מנסיון שלי...
    אני קיבלתי מחזור אחרון ב31.12 מאז עבר חודש וחצי לפני שבוע היו לי כאבי בטן חזקים שהביאו אותי למיון ולסידרת בדיקות לפני שהתחילו לי כאבי הבטן וראיתי את האיחור במחזור עשיתי שתי בדיקות ביתיות ובדיקת בטא וכולם יצאו שליליות ןלפני שבוע שהתחילו הכאבי בטן הנוראיים עשו לי אפילו אולטרסאונד ולא ראו כלום אחרי כמה בדיקות החליטו שזו דלקת בשתן וכשהלכתי לרופא נשים בקשר לוסת שלא מגיע הוא נתן לי מרשם לפרימולט נור כדור שמביא מחזור אך הוא אמר לי תחכי עוד שבוע ותעשי שוב בדיקת בטא לפני שאת לוקחת את הכדור.... ולשמחתי ערכתי את הבדיקה לפני יומיים וגיליתי שאני בהריון והיום חזרתי אליו לבדיקת אולטרסאונד ואני עוד מעט כבר בחודש שני....
    אז אל תמהרי להסיק מסקנות ובטח לא לקחת כל כך מהר כדור לזרז את המחזור הכל עוד פתוח....
    מאחלת לך בשורות טובות ובהצלחה... :)
  • תודה בנות הרגעתן אותי...
    אני אאלץ בינתיים להמתין...מחר יש תור לרופא נראה מה הוא יגיד..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה