התייעצות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד לא מזמן, נופר הייתה הכי קטנה בקבוצת הגיל שלה בפעוטון, ומאחר והיא לא עמדה היא תמיד נתפסה על ידי הילדים האחרים כקטנה וחלשה יותר ולא אחת הגננות סיפרו לי שניסו לגנוב לה צעצועים ואפילו הציקו לה (כמובן שהן הפסיקו את זה אבל זה עדיין קרה המון, גם מול העיניים שלי). אתמול הגננת סיפרה לי שנופר השתנתה 180 מעלות - התחילה ממש לעמוד על שלה בתקיפות - היא התחילה להגיב פיזית כשמנסים לקחת לה דברים ואפילו תקפה פיזית ילד גדול ממנה שניסה לגנוב לה צעצוע
17 תגובות
עמוד 1
  • בעיני צריך לחנך ילד לדעת להגן על עצמו אם "מתחילים" איתו או עושים לו משהו, אבל לא להתחיל את הריב בעצמם.

איך עושים את זה עם ילדה בת שנה וחצי, זה כבר לא שאלה אליי
  • אני חושבת שאם זה מתבטא בלחטוף משחק מילד אחר, למשוך בשיער, לנשוך - את צריכה לעצור את זה ולהידבק למשפט קבוע "אני לא מרשה לא חוטפים משחקים/מושכים בשיער/נושכים"
    פשוט לחזור על זה שוב ושוב כמו מנטרה.

אבל אם זה אומר שמנסים לקחת ממנה משחק והיא מתנגדת (שוב רק על ידי משיכה חזרה ולא חס ושלום נשיכה או אלימות) אז אל תתערבי בכלל - זה מעולה שהיא עומדת על שלה

• שכחתי לציין וזה חשוב - שהגננת אמרה לי בפירוש שנופר לא תוקפת ולא מנסה לחטוף צעצועים מילדים ככה סתם אלא רק מגיבה בחריפות כשמישהו מציק לה או חוטף לה צעצוע
  • אני מסכימה עם ג'ני, אני חושבת שזה יפה מאוד שנופר למדה לעמוד על שלה ולהגן על עצמה
  • מאמי זאת ההישרדות שלהם בגן!
    אם היא מראה חולשה את רואה, לוקחים לה צעצועים, "תופסים עליה תחת".
    גם רז בהתחלה הייתה ככה והיום היא ממש ג'דאית ולא מתקרבים אליה

• ליהי מותק

• ואו',אני מתפעלת מהבונבוניתה שלך

• מאמוש, אין לי נסיון בזה אז אני רק אלח לך המון חיבוקים

• מאמי אין לי הרבה תובנות...אבל אני מאושרת עד מעל הראש שהנסיכה עומדת..איזו התקדמות אדירה..
    ואני הייתי אולי אומרת מגיע להם..זה לא שאת מרביצה להם..זה ילדה בגילם שמגנה על עצמה!!!
    עכשיו הם מקבלים את מה שנטעו!
    שלא יגעו לנו בילדה..חצופים קטנים!

דברו איתי בפייסבוק

• כל הכבוד לנופרי!!!!
    כתבת שהיא לא יוזמת ריבים, ורק מגנה על עצמה ומראה שצריכים לרכוש לה כבוד.
    אז זה לא בריונות! וכל הכבוד לנופרי! שתראה להם מה זה!
  • חחחחח הרגת אותי "זה לא שהיא גורמת להם נזק...היא בעיקר מושכת להם בשיער"

• תודה בנות, הרגעתן לי את ייסורי המצפון

• זה באמת במקום
    נישוקים וחיבוקים עד צרבת לילדה המתוקה הזאת

דברו איתי בפייסבוק

• אל תתערבי.
    היא עומדת על שלה ומגנה על עצמה. זה מעולה!!!
    במיוחד שהיא לא עושה את זה סתם ככה.... אלא רק שמציקים לה....
    מפה ועד להיות בריונית.. הדרך ארוכה...

• היא שומרת על עצמה.
    כל הכבוד נופרי - גיבורה!!!
    אל תתערבי,
    כן להתערב אם זה הופך להיות אלים וביוזמה שלה.
    נכון לעכשיו היא מגנה על עצמה
    כל הכבוד!!
    [

• אני חושבת שאם היא רק מגנה על עצמה ולא תוקפת סתם ככה
    זה אחלה היא לומדת לעמוד על שלה וזה בסדר
    בעיני לעודד להגן על עצמה אבל לא לתקוף

• היה לי משהו דומה עם הבן שלי. לא רק שלקחו לו צעצועים ,גם נשכו אותו והרביצו יום אחד הוא התחיל להחזיר. אז כשהגננת היתה מתלוננת אליו שהוא נושך או מרביץ אז בדרך הביתה מהגן הייתי מסבירה לו שאסור להרביץ אבל אם תוקפים אותך רק אז תחזיר אבל אף פעם אל תתחיל ראשון. לקח הרבה זמן, פעם אחת לא מבינים. צריך סבלנות. אני לא יודעת אם זה נכון אבל אני חושבת שכן. כי אני לא רוצה שאח"כ יהיה מהאלה שמרביצים לו בבית ספר..ממש לא. בין הילדים זה ככה..אם לא תראה שאתה יכול להחזיר אז יתעללו בך יותר .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה