סקר נקיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם יש לך עוזרת קבועה?
    אם לא, פעם בכמה זמן את מנקה?
    מה את הכי אוהבת/שונאת לנקות?
    האם הבעל עוזר?
12 תגובות
עמוד 1
  • יש לי עוזרת שאחת לשבועיים באה אלי הביתה. היא עושה הכל, בעיקר את החלקים שאין לי כוח וסבלנות אליהם כמו תריסים ואבק
  • תלוי לגבי תקופות בחיים
    כשהייתי בהריון הייתי מאושפזת מלא, גם למדתי תואר וגם עבדתי.. אז בעלי בהחלט לקח חלק גדול בנקיון- היינו מנקים בייחד כמובן שאני עושה את הרוב אבל עדיין העזרה הזאת מאוד עזרה לי.

• אין לי עוזרת, לא הייתה ולא תהיה! אין מצב שמישהי זרה תנקה לי את הבית,
    אני סומכת רק על עצמי!
    אני מנקה יסודי פעם בשבוע, וכל יום מסדרת, מטאטא ומנגבת אבק.
    אני אוהבת לשטוף ריצפה ושונאת לשטוף כלים

• לרוב שנינו מנקים..

יוצא שימי רביעי בעלי בחופש קבוע וימי שישי אני בחופש קבוע, אז יוצא שאת כל הכביסות הוא עושה ברביעי ואת שאר הדברים כמו שטיפת הבית והשירותים אני עושה בשישי
  • יש לי עוזרת, קוראים לה בעלול!

• אין לי עוזרת...
    בעלי ואני מנקים יחד עכשיו בגלל ההריון אבל בדר"כ מנקה לבד...

• אממממממ איך אגיד זאת בצורה עדינה.... בעלי עושה הכל

• עד לפני חודשיים הייתה לי עוזרת פעם בשבועיים ועכשיו אני שוב מחפשת,
    בעלי עושה כמעט הכל בבית אבל מסכן הוא עובד 2 עבודות ואני מבינה שלא תמיד בא לו, אני בטח שלא אשטוף את הבית- שנאה של חיי.

• האם יש לך עוזרת קבועה?
    אין לי עוזרת.
    אם לא, פעם בכמה זמן את מנקה?
    נקיון יסודי ביום חמישי.
    וכל שבוע ביום חמישי משהו אחר חלונות, תנור,מקרר.
    פעמים בשבוע לפחות מעבירה ניגוב כזה מלמעלה.
    כל יום מסדרת מאבקת ושרותים.
    מה את הכי אוהבת/שונאת לנקות?
    שונאת לנקות תנור ומקרר וחלונות.
    אוהבת לעשות כלים ומטבח ולקפל כביסה.
    האם הבעל עוזר?
    הבעל עוזר המון בכל מה שצריך. ביום חמישי אנחנו שוטפים ביחד.

• הי חמודה,
    אני שונאת כל מה שקשור לניקיון- שטיפת כלים, שטיפת רצפה, החלפת מצעים, טיטוא, הכנסת בגדים לארון וכמובן שלסדר אני שונאת במיוחד...

בעלי, כשהיה בארץ, היה האחד שבאמת אכפת לו- מטאטא פעם בכמה ימים, עושה קצת אבק, שומר על סדר, שוטף כלים. מדיי פעם בימי שישי גם היה תופס אותי מהאזניים, שלא אברח לי לקניות, כדי שננקה... שונאת את זה!

עכשיו, כשהוא לא בארץ, אני קודם כל מעריכה אותו מאוד על כל מה שהוא עושה. לא פשוט לסדר אחרי ולחיות עם בלאגניסטית שכמוני. כל כמה זמן אני מנקה? שוטפת אחת לשלושה שבועות, מטאטאה אחת לשבוע, כלים גם אחת לשבוע, אבק- כשאני שוטפת. ונראה לי שזהו...

אני חושבת שההריון הפך אותי לבחורה אפילו יותר עצלנית ממה שהייתי קודם... מזל שיש לי עכשיו נסיבות מקלות!!!
  • מנקה בד"כ ימי חמישי ( ביום החופשי שלי)
    אני עושה בד"כ אבק, מטאטאת, וספונג'ה (סלון, חדרים ...).

בעלי ממשיך אותי ביום שישי (יום חופשי שלו) שירותים, אמבטיה ומטבח.

ואני לא חושבת שאי פעם תיהיה לי עוזרת....

• בעל עושה הכל. אני רק כביסה כי זה מרגיע אותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה