-
אז תבאוי אלי!!!! ואל תגידי עכשיו הוא יפרק לך את הבית
-
אנחנו עדיין לא מזמינים אף אחד וגם שקד לא הולך לאף אחד (חוץ מקרובי משפחה, שיוצא לפעמים להיות ביחד).
יש לו את החבר הכי טוב בגן, שאמא שלו חברה שלי. הצעתי לה לא פעם להיפגש אחה"צ עם הילדים, אבל לא יוצא לה כי היא עובדת משמרות ולומדת...
אולי בשנה הבאה העניין הזה ישתפר
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
יש לנו חברים עם ילדים בני אותו גיל, הגדולות היו יחד בגן והקטנים עכשיו יחד בגן ואנחנו משתדלים להפגש פעם בשבוע.
בימים יפים משתדלים לקבוע בפארק או בגינה ע"י הבית עם עוד ילדים.
אני חושבת שזו בהחלט משימה שלנו לנסות לקבוע מול האמהות (ז"א לשאול את הילד עם מי הוא היה רוצה להפגש ולקבוע עם האמא.
אפשר בהחלט לקבוע גם בגינה או בגימבורי ואז אין מאבקי כח על טריטוריה.
-
אנחנו כמעט תמיד חוץ מיום שני שזה יום חוג עם החברים של דניאלה מהגן או בגינה שיפה או בקניון כבר שנה שניה ברציפות עושים ככה הילדים כולם חברים מאוד טובים מהבוקר יחד עד כמעט שש בערב (בגלל הגינה והקניון) ויש לדניאלה חברה אחת מאוד טובה שהאמא ואני חברות טובות דניאלה כבר היתה שם המון פעמים אף פעם לא לבד כי עדין קשה לה להישאר בלעדי מקווה שישתנה בקרוב אצלנו בבית רק שהיתה אחרי ניתוחים באו אלינו הביתה הבית קטן ואין מקום יותר מדי שדניאלה תשחק עם חברים אז מבינים את זה
-
ענת אז תזמיני לא נעים להזמין את עצמי
-
עדידה אין לכם גינה או משהו דומה ליד הגן? שילדים מהגן הולכים אליה? משחקים וכו'? לנו ליד הגן יש גינה ענקית שגם אני גדלתי בה וגם היום הולדת של דניאלה תיערך בה כולנו אחרי הגן ישר חותכים לשם וזה כייף לילדים ואנחנו ההורים כבר חברים מאוד טובים (שנה שעברה הצוות לא אהב את זה היו מעקמים פרצופים)
-
יש מלא גינות ואני לוקחת אותם כל יום כמעט כשיש יום יפה...אבל אני לא ניגשת לדבר עם האמהות....
-
האמת שזה משהו שממש מטריד אותי. לנו יוצא בערך פעם בשבוע להפגש עם החבר הכי טוב של צורי (שגם אני חברה של אמא שלו).
אם אני שואלת אותו עם מי הוא רוצה להפגש זה בד"כ אחד משני חברים...
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
שמתי לב שבגיל הזה הבנות יותר בקטע של להזמין חברות לעומת בנים.
אני נפגשת עם חברות שלי שיש להם ילדים בגיל של הבנים.
עדי , כל עוד הבנים בגן ושם הם בחברת ילדים ובבית יש להם אחד את השני ... בגיל הזה זה סביר לדעתי.
וחוצמזה אם את אומרת שהוא חברותי וישר מתחבר במקומות ציבוריים אז זה באמת אחלה תכונה
-
יוצא לנו להיפגש עם ילדים אחרים בפעילויות בחוץ אבל בבית של חבר קצת פחות או בבית שלנו
-
אצלנו השנה היא נהיית ממש חברותית פתאום, ורוצה להזמין כל יום, אני מורידה אותה ל3 פעמים בשבוע בד"כ. במיוחד שהיא רק מזמינה ולא מוכנה ללכת לאף אחד.
עדי, גם אני מהביישניות, והיה לי קשה לגשת לשאול, אז התקשרתי. בפעם הראשונה ממש הכנתי מה להגיד: שלום, אני אמא של*** הילדה רוצה להזמין את *** אלינו מתי אתם יכולים...
זה זרם הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, רוב האמהות שמחות שמזמינים את הילדים שלהם.
עכשיו בכלל הנסיכה שלי מדברת לבד בטלפון עם החברה ואז מביאה לי את הטלפון כדי שאסכם עם האמא.
סורי, יצא לי מגילה, אבל פשוט הזדהיתי כנראה יותר מידי...
-
בשבועות נורמלים (שהילדים לא חולים..)
יוצא לנו בערך פעמיים בשבוע להזמין או ללכת לחברים של יותם.
הוא מאוד אוהב
-
אצלנו הוא מבקש המון ללכת לחבר/להזמין, והאמת אני לא אוהבת כי הרי כל היום הוא עם חברים בגן ומחשיך כל כך מוקדם שאין לו כמעט זמן לשגרה ביתית. אבל אני מכריחה את עצמי להסכים מדי פעם, ולו רק כדי שיחזק את קשרי החברה שלו....
-
כל יום! יש לנו בבניין מלא ילדים!
אבל לפני שגרנו פה דאגתי להביא לפחות פעם בשבוע חבר מהגן
תתפסי אמא שגרה קרוב ותציעי לה להפגש בגן שעשועים או שתזמיני את הילד
-
טוב עדידה ראית את התמונה אצלי בקיר מהיום שבעה מתוך תשעת הילדים יחד עם דניאלה שניים הם באותה כיתת גנון ואחים קטנים אנחנו כולנו כמו שראית יחד ושוב תרשמי על פתק תזמיני טלפונית הכי טוב
-
עדי - תפסיקי עם השטויות שאת מכניסה לעצמך לראש.
את מהממת, מקסימה, חברותית ומתוקה - למה שאימהות לא ירצו להיות איתך בקשר? זה כמו בזוגיות - תיזמי! אחרת לא יקרה שום דבר.....
פייס: ortal_hori
-
אוי אצלי זה כבר נושא מעייף החברים של אביאל וליה מוזמנים אלינו כל הזמן אבל הכי מעייף זה שאביאל מוזמן כל יום לחבר אחר ואני כמו נהג מונית צריכה להסיע אותו כי כל חבר גר בקצה אחר של העיר וחברים באים גם הרבה אם זה אין לי בעיה.
-
בימי שבת כולם יוצאים לגני שעשועים שם בטוח עידן ימצא חברים ואת יכןלה להתחבר עפ האמהות, את גם יכולה לשאול את עידן מי החברים שלו בגן ולהזמין אותם בטוח הם גרים קרוב הרי הגנים הם לפי אזורים
-
זה משתנה
כרגע בערך פעם בשבוע..פעם רצתה יותר..אני זורמת איתה...
אנחנו גם הרבה בגינה
-
אצלנו בערך פעמיים בשבוע..
אבל אני פדחנית רצינית... אם עידן מבקש להזמין מישהו גם אם אני לא מכירה את האמא, לוקחת דף קשר ומתקשרת
-
אורטל