פורים-קניית תחפושת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    צהריים דבש....
    רציתי לשאול, כמה כסף את מוכנות להקציב לקניית תחפושת לילדכם?
    למשל, אני קניתי לשני הבנים שלי תחפושות- שתיהן יחד =320 שח..
    אחותי אומרת שזה קצת מוגזם.
    מה הרף שלכן?
    תודה...
16 תגובות
עמוד 1
  • זה תלוי...
    בפורים הראשון של שקד השאלתי תחפושות.
    בפורים השני קניתי לו ליצן שעלה 50 ש"ח וכשראיתי את התחפושות בגן שלו התאכזבתי מחוסר ההשקעה שלי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני קניתי ב150...

• הילדים שלי עדיין קטנים - אז יונתן בוחר למה מתחפש... איתמר עוד לא...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • האמת קניתי לה בכפר השעשועים נסיכה וורודה ב- 20 ש"ח שהיה
    ותחפושת עיקרית זכתה בתחרות של הצמד המדהים קצפת ותות מקום שני וגם קיבלה את התחפושת של קצפת שמאוד רצתה אז............ לא השקעתי השנה וכל יום מבקשת ללבוש אותה
    והמחיר שקנית לשננם לדעתי סביר זה פחות או יותר המחירים 150 - 170 לתחפושת

• לשתי הבנות יחד קניתי ב200 ש"ח

• קניתי לשתיהן יחד ב140
  • אני קניתי לאור בטויס אר אס תחפושת של תותית ב-150 ש"ח והיה מבצע של תחפושת שנייה ב60% הנחה אז קניתי גם מינימאוס שלאחר ההנחה עלתה לי 35 ש"ח. כך שבעצם קניתי לה שתי תחפושות ב-185 ש"ח. (יש לנו ארגז תחפושות והיא כמעט כל יום מתחפשת אז שווה לי)
  • לליאל קניתי שוטר ב- 50 ש"ח בפיראט האדום, ויונתן רוצה להיות סופרמן, המחירים היו מטורפים, בסביבות ה- 180 ש"ח (מה שהיה בזול, ככה היה נראה, זול ומגעיל) ולא הסכמתי להוציא כזה סכום על משהו חד פעמי! בסוף גלשתי קצת באינטרנט וב- 60 ש"ח קניתי ב- EBAY תחפושת מהממת של סופרמן ומקווה שהיא באמת יפה כמו שהיא ניראת בתמונה
  • המאפיה? אני סקרנית, הסבירי ונמקי

• רותי אי ביי ממש איכזב אותי שנה שעברה-
    הייתה שם תמונה של תחפושת מהממת של פרפר,
    קניתי, ובסוף קיבלתי תחפושת שפשוט תפורה זוועה מבד זול ומכוער.
    אומנם כמו בתמונה אבל כנראה שעשו לצילום הרבה פוטושופ....

לעומת זאת לגדול קניתי לפני שנתיים בetsy תחפושת עבודת יד, הגיעה תחפושת אפילו יותר יפה מהצילום, כל כך התלהבנו שהוא לבש שוב ושוב, כולל שני פורימים רצוף.
  • אנחנו רכשנו תחפושות ב- 290 לאריאל ורואי ומתן יקבל את בוב הבנאי או דייגו משנה שעברה.

לא רואה טעם להוציא על עוד תחפושת כסף.
  • בעייני יותר מ100 שקל לתחפושת זו פשוט גניבה. וגם 100 זה הרבה.
    שחר מתעקש להתחפש לחייל כמו שנה שעברה ככה שאין לי מה לקנות לו. טל מתחפש לצב ששחר היה לפני שנתיים (אמא שלי הכינה) אז השנה התחפושות היו מאוד זולות
  • גם בעיני המחירים של התחפושות זה פשוט חוצפה!
    אני לקחתי מאחותי תחפושות של מיקי ומיני שהיא הכינה בעצמה.
    והיא גם הביאה לי שמלה של נסיכה וכתר ותחפושת של דבורה.
    לאיתן לקחתי מחברה תחפושת של טיגר מפו הדב.
    קניתי רק אביזרים- כנפיים, מחושים ושרביט עלה לי 40 שקל וצבעי פנים עוד ב 30. אז השנה יצאתי בזול. שנה הבאה בטח כבר לא אוכל לשכנע אותם ללבוש מה שיש, אצטרך לקנות מה שירצו

• אין לי שמץ כמה הייתי מוכנה להשקיע.כל שנה אחותי מפנקת את גאיה בתחפושות של שושי זוהר מאחייניות שלי. השנה קיבלנו מלכה, כלה , פייה ובראץ שתבחר מה שבא לה
    ואת ינאי אני לא מחפשת..בגילאים כאלה?עינוי...
  • תודה בנות על התגובות...
    כנראה אני לא היחידה שקנתה תחפושות לא כל כך בזול...
    תודה..
  • יאווו לירון איזה כייף לך - הלוואי עליי
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה