אני מנסה להתאפק ולא להגיב כרגע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כי בעצבים שלי התגובה לא תצא טובה

אז אגיד רק דבר אחד - מי שרוצה שתפרוש עכשיו הרגע השניה מהמשחק - אני ונטלי נתמודד עם זה תאמינו לי.
    זה המשחק וזה העבודות, כל אחת תשלח מה שהיא רואה לנכון, ואיך שהיא רואה לנכון, ושתיקח בחשבון שהחבילה שהיא תקבל לא תהיה זהה לשלה בצורה זו או אחרת.

וכשאני ארגע אני כבר ארשום את התגובה האמיתית שלי למקרה

14 תגובות
עמוד 1

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • מכל החבילה אני הכי מחכה לכרטיס ברכה
    וסיון בא לי לפרוש כי המשחק עשה לי חשק להקיאאאאאאאאא
    בגלל שיש לי ענקית מדהימה שאני מאוד אוהבת לא עושה את זה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• סיונוש

[/url
  • מסכימה עם אודליה במיליון אחוז! אפ אחת כאן לא ילדה קטנה שצריך להסתיר את הדברים הפחות נעימים. הפורום הזה הוא לא רק כשטוב ויפה אלא גם כשאנשים נפגעים. אני חושבת שבנות עמדו כאן לצד הגמדה וזו הגדולה מחיקת הדברים זה בסך הכל דרך להגיד״משפחה מושלמת״ וכולם יודעים שאין דבר כזה... 

• [/url
  • הי בנות,
    פיספסתי את ההודעה ולכן לא הבנתי כ"כ על מה המהומה... בכל מקרה, ראיתי שמישהי נפגעה מאחת אחרת, בגלל המשחק של הגמד והענק, ואח"כ ראיתי גם הודעת התנצלות.
    אני מקווה שכולנו נעבור את זה.
    תהנו מהמשחק!
    יפעת.

• האאאא?!?! מה פספסתי כאן?

• מה פה קורה פה

• גם אני פיספסתי ....
    סיוון, למה את לוקחת ללב?? מי שלא טוב לא שלא ישתתף! אנחנו עושים את זה כבר כמה שנים והכל עובר בשלום ובכיף ומי שלא טוב לא שיצא!!!
  • עינב ביקשה ממני ואני עמדתי בבקשתה ולא מחקתי את ההודעה אז אל תאשימו לשווא תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה