לmama 2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באמת מצטערת ,אבל באמת
    תוספת מדהימה למשפחתנו!

15 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך! אחרי ההתבטאויות שלך צריך גם אומץ לבקש סליחה

• מסכימה עם ליטל

[/url

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• כל הכבוד לך
  • כל הכבוד מאמי שלי ! אני גאה בך כל- כך!!!!
    עינב בטח תראי את ההודעה יותר מאוחר, היא לא בבית.
    ושוב גאה בך
    אמיצה.!

• דרוש אומץ רב להתנצל ככה
    רוב הבנות היו פשוט בורחות ונעלמות

אני עדיין קצת כועסת עליך אבל אני לא נחשבת ויעבור לי

• אני מבינה שאת בהריון,ולא נפגעתי ממך
    הייתי המומה מהחוצפה שיש לך......כי גם כרטיס ברכה היה מספק אותי.
    התנהגת בצורה רעבה ומגעילה לאורך כל המשחק, הגמדה שלי שולחת לי הודעה אחת לכמה ימים ואני לא מתרעמת, יש לנו חיים,גם אם אקבלמשהו שלא לטעמי אני אודה להמכל ליבי על הט ירחה שבאמצע האוטוסטרדה של החיים מצאה זמן ללכת לדואר.

את יכולה לא לאהוב אבל לזלזל,יש גבול וכמו שכבר כתבתי את המשלוח את יכולה להחזיר הכתובת שלי אצל נטלי, הרי ההתנצלות הגיעה אחרי הלחץ בפורום ולכן אני סולחת אבל בטח לא שוכחת.
    סיון יקירתי לא היית צריכה למחוק את השרשור, הייתי רוצה שכולן יראו את המארז המושקע ששלחתי.

לילה טוב

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • פתחתי בנפרד ואדגיש גם פה
    אני לא מחקתי את השרשור
    לא לא לא לא לא לא לא לא
    לא יודעת אם פספסתן אני לא המנהלת היחידה פה, ומעבר אלי ואל נטלי יש גם מנהלים למכלול הפורומים ולאתר

אז תרדו ממני תודה

• השרשור נעלם בגלל חשבתי שמחקת
    סליחהזה

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • לא-ראיתי את המתנה ואני מאמינה שסבון של פעם,תמיד הולך,לכל-אחת.
    רק דבר אחד אני יודעת,בפירגון-הדדי ובעזרה-הדדית לא-חייבים בול לתת האחד לשני את אותו-הדבר באופן-שווה.

פעם חברה שלי הגיעה אליי עם 2 ילדים,הבית שלי היה הפוךךךךךךךך אחרי המיפגש איתם (בעוד שאני תמיד דואגת לסדר אחריי,כשאני מתארחת), אבל מה,היא דאגה לסיר-אוכל מדהים,בשפע,מכל-הלב...כי בזה היא הכי טובה

• mama2 מאמי ראומה באמת שלא התכוונה לפגוע בך.. כמו שכבר הבנת זה ההורמונים ואני בטוחה שאת מבינה אותה

• ראומה ממי....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה