שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות עשיתי היום בדיקת דם והתוצאה היא-
    HCG-B Qualitative (B) ורשום שלילי....אני מניחה מן הסתם שהתוצאה היא שלילית להריון נכון?

15 תגובות
עמוד 1
  • כן מאמי זה אומר שאת לא בהריון...
  • אוף פשוט בא לי כבר חדעת למה המחזור המטורלל שלי מאחר בשבועייםםםםםםםםםםםםם

• יכולות להיות הרבה סיבות, החל מלחץ קל וכלה בחוסר איזון הורמונלי שלפעמים גורם למחזור להתעכב...
    היית אצל רופא נשים?
  • כן הוא רק נתן את ההפניה לבדיקת דם...

• אולי את בדיאטה רצחנית??
    אני לא מאמינה שעדין לא קיבלת?
    אולי הוא יודע כמה את שונאת אותו והוא החליט לדלג הפעם??
  • איזה דיאטה רצחנית חחח אני לא מסוגלת יום אחד להתמיד בדיאטה

• הרופא לא עשה לך אולטרסאונד??

• לא נורא כפרה, בפעם הבאה

• הרופא לא בדק אותך?
    הוא לא עשה בדיקות כדי לבדוק למה זה מאחר?

• ממי אצלי האיחור היה מעל שבועיים....
  • אוצרות שלי עשיתי בדיקת דם אין מצב להריו,גם אם היה ביוץ מאוחר זה היה מראה...ובקשר לרופא הוא מזה דפוק לא הסכים לעשות אולטרסאונט ובדיקה פנימית אמר שמיותרת האדיוט..בקיצור נתןן לי הפניה לבדיקת דם ונפנף אותי המעפן...טוב שהוא לא הרופא הקבוע שלי

• אוצרות שלי עשיתי בדיקת דם אין מצב להריו,גם אם היה ביוץ מאוחר זה היה מראה...ובקשר לרופא הוא מזה דפוק לא הסכים לעשות אולטרסאונט ובדיקה פנימית אמר שמיותרת האדיוט..בקיצור נתןן לי הפניה לבדיקת דם ונפנף אותי המעפן...טוב שהוא לא הרופא הקבוע שלי

• שירה גם אני ביצעתי בדיקת דם אולי 4 פעמיים והיה שלילי...
    בכל אופן מאחלת לך שהמחזור יגיע...
  • תודה מאמי מתפללת שהמחזור כבר יגיע

• מאמי בעז"ה תקלטי במהרה ותביאי עוד פשושי/ת כמו יהונתן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה