מתנה לבת מצווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, מה מביאים מתנה לבת מצווה לקרובת משפחה?
    התקציב לא ממש גדול....
    רעיונות בבקשה....
    שיראה מכובד ועם זאת במחיר סביר....

(חשבתי אולי על בושם לנערות, אבל לא בטוחה שהיא באמת תאהב....)
18 תגובות
עמוד 1
  • תכשיט. שרשרת או צמיד...

• מה התקציב? מה הקרבה? כמה מכם הולכים?

• לא יודעת כמה כסף לשים, אבל כל שקל שנחסוך אני אשמח....
    אנחנו הולכים כל המשפחה (2 מבוגרים ו- 2 ילדים)
  • לא כתבת מה הקרבה....
    נשמע שזה משפחת בעלך ולא ממש בא לך עליהם
  • את יכולה לנסות לעקוב אחרי ארתרי הקופונים אולי משם תבוא הגאולה
  • אם אתם הולכים לאולם אירועים אז הייתי שמה כסף לפחות 400 ש"ח.

אם זה בבית שחוגגים אז את בהחלט יכולה לקנות לה פיג'מה חמודה, שרשרת, בושם נשמע נפלא.

את יכולה לקנות לה שובר לסרט ב-VIP זוגי.
  • 4 אנשים לאולם 400 שח? תמי...לא הגזמת?
    לא יודעת..לדעתי לקרובי משפחה מביאים גם כסף לאולם וגם מתנה לילדה
    תכשיט/בושם זה הולך טוב בגיל הזה
  • תודה עזרתן לי

• זה הרבה או קצת מרינה???
    לא הצלחתי להבין סורי
  • תמי- נדמה לי שמרינה התכוונה שזה קצת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בטח קצת מאמי..מי הולך לאירוע 4 אנשים עם 400 שח? אולי לזוג...אהההה וגם אם אלו רחוקים מאוד..אבל קרובי משפחה?
  • את צודקת מרינה אבל זה ממש מצב מעצבן, כי הילדים בגילאים האלה לא ממש אוכלים מנה..

• נכון נגה, מעצבן מסכימה איתך...אבל ONCE הילד ישב ויתפוס כיסא- הוא יספר כמנה נכון? אצלי דן תמיד יושב בכיסא באירועים, אז אין מה לעשות מתייחסים כמו לאורח רגיל אפילו שהוא לא מסיים את האנטרקוט

אולי כדי לברר, לפעמים בבר/בת מצוות (אפילו בחתונות ראיתי דבר כזה) עושים שולחן לילדים (מנת ילדים) ומחשבים את הילדים לפי מנות ילדים (הם גם מקבלים מנות בהתאם: אוכל שיותר מתאים) ..
    לפני חודש הינו בברית שהמלצר עבר לשאול כל אחד מה הוא רוצה למנה עיקרית הוא של אם דן רוצה מנת ילדים..זה היה ממש נחמד , הוא קיבל שניצלונים,ציפס,סלט קטצופ ותירס חם אהבתי...למרות שאכל לי חצי מהפרגית
  • תלוי איפה האירוע מתקיים...
    תלוי מה הקרבה...

• כשאני התחתנתי אמרו לנו לספור אנשים מעל גיל 5 - בגלל זה אני עדיין לא "מחשיבה" את הילדים בצ'קים

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יעלי..איך זה? אם שולחן ל-9 מלא...ו2 מתוך ה-9 הם ילדים בני 3 נגיד..האם שולחן לא יספר כשולחן מלא?
  • יש לגברת כבר את כל השכלולים הטכנולוגיים,
    גם הבושם ירד מהפרק כי ביררתי עם אמא שלה ומסתבר שגם בושם כבר קנו לגברת.
    הילדים של היום זה משו

• אני חושבת שזוג כרטיסים למופע / הצגה בתנאי שיש לה עם מישהו ללכת או לרשום אותה לאיזו סדנא זה מקורי ונחמד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה