היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נרגעתי ? לא ממש מאוכזבת מהבעל מאוד אתמול השקעתי ופינקתי בארוחת ערב ויין ושוב זה לא שאני מאמינה ב"חג" הזה כי באמת כל יום הוא יום לאהבה אבל הוא לא משקיע ולא מפנק אף פעם אז לפחות לנצל את היום הזה אז אני יושבת בבית עם דמעות בעיניים ולא מבינה למה אני מצפה כל פעם מחדש "כגודל הציפיות כגודל האכזבות"
ובכלל כל מה שהיה היום ממש הוריד לי את הרוח מהמפרשים
יהיה בסדר
סיון -
סיוני אני כל כך מזדהה איתך בעלי אותו הדבר זה כזה גועלי שיש כזה בעל שלא חושב על להתאמץ בשבילך אפילו טיפה! אני חושבת שמגיע לי יותר טוב מזה
אוףףףףףףףףף
מצטערת לשמוע שככה את מרגישה
ולפעמים הבעלים שלנו החמודים האלה צריכים הדרכה איך ומה לעשות.. רמז קטן.
בכל אופן אני אוהבת אותך המון המון. באמת
ואת הבעלול השבלול תכניסי למקפיא של אמא שלו המעצבנת המלאכית שלכן.....
סיון מזדהה איתך לצערי בעלי תיכנן משהו היום אבל מסתבר שההורמונים של עלו לו על העצבים והחליט לבטל.