תעזרו לי אני בלחץ.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בשירותים ושמתי לב שאני מדממת מפי הטבעת... למה?? מישהי מכירה את התופעה? זה מסוכן??

8 תגובות
עמוד 1
  • זה טחורים נראה לי, ממש ממש מדממת?
    בדכ טחורים זה קצת, זה לא דימום זה הכתמה....
    וזה בגלל ההריון+ ישיבה ממושכת
    זה לא מסוכן, אבל זה אמור לכאוב.
  • מיצי זה הכתמה.. מה לעשות אני מפחדת??

• הם יכולים לעבור לבד אחרי הלידה (ממש אחרי הלידה עלולים טיפה להחמיר, אבל אחכ לעבור לבד)
    וזה יותר איכות חיים בשרותים מאשר משהו מסוכן, אם לא כואב לך אז זה בסדר זה יעבור...
    אם יכאב ביציאות אז...מטפלים בכאב, יש כל מיני משחות מקומיות, אמבטיות... זה בטח בנות אחרות ירשמו כי לי אין אז אני לא יודעת...

אבל אני בטוחה שזה יעבור לך! זה דבר דיי נפוץ בהריון ובלידה
  • כמו שמיצי אמרה לך...

אם זה כואב לך יש משחה טובה שנקראת פרוקטוגליבנול

לי היא מאוד עזרה..

תנסי פחות ללחוץ בשירותים (סליחה על התיאור)

ואם זה לא מציק, אז הכל בסדר
  • מאמי, מעבר לכל מה שרשמו לך כאן אני ממליצה מאוד למרוח משחת תינוקות לפני כל יציאה - זה מאוד מקל על הכאב.

מעבר לזה, באמת לא מסוכן . תרגישי טוב

• את בהריון אז טיבעי שזה יקרה לא להלחץ תתחילי להקפיד על קיבה רכה

• תודה בנות!!! נרגעתי!

• תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה