מי שילדה אחרי שבוע 41 שתיכנססס בבקשה! וגם מי שלא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני אוטוטו נכנסת לשבוע 41 ויש לי צירים לא סדירים וכאבים מטורפים בחלק התחתון הקדמי..אויש מתי אהיה כבר אחרי אין לי כוח.ועוד אומרים שאולי אצטרך זירוז ושמעתי שזה כאבי תופת.רציתי לשמוע את דעתכן זב לא מסוכן לתינוק לא לצאת אחרי שבוע 40 למה הרופאים מחכיםםםם אוף מפחידדדדדד.רוצה לשמוע דעתכם

נטלי
9 תגובות
עמוד 1
  • תראי אם תחשבי טוב את שבועות ההריון חודש תשיעי נגמר בסוף שבוע 41... הרי מתחילים לספור את ההריון בעצם עוד לפני שנכנסים להריון......
    הלחצים שאת מתארת רק מבשרים את הלידה הקרובה
  • לא יחזיקו אותך לעבר לשבוע 42 כי אז השיליה מיזדקת
    אז זה כבר עידוד ראשון
    דבר שני מבקשי שיתנו לך זירוז PG ולא בלון כי בלון זה כאבי תופת
    הPG זה נר ג'ל שמכניסים לנרתיק וגורם לזרוז

מקווה שתצליחי לשכנע אותם לזרז לך
    מאמינה לך שכבר לא קל

לידה קלה שתהיה לך

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• לי זרזו בעזרת פי ג׳י, זה לא כואב מחדירים לך נר לנרתיק וזה גורם לזירוז.
    אחרי שעתיים התחילו לי מיני צירים ותוך 24 שעות הנסיכה שלי היתה בחוץ

• מאמי, עד שבוע 42 זה אחלה, תני לו/לה להתפנק
    בכל אופן מקווה שתלדי טבעי טבעי, בעזרת ה' קל ותקין
    והכי חשוב בידיים מלאות

• עם זירוז או בלי נשאר לך ממש מעט לסחוב... תחזיקי מעמד

• בוקר טוב,

אני מן הסתם אלד אחרי שבוע 40
  • לא הגעתי לזה...
  • אני ילדתי בשבוע 41+4 עם זירוז, קיבלתי פיטוצין. להגיד לך שזה כואב יותר מלידה רגילה...? קשה לי כי אין לי למה להשוות. זו הלידה היחידה שעברתי... אבל הצירים בהחלט חזקים מאוד וכואבים - ובשביל זה המציאו את האפידורל

• מותק, אני ילדתי פעם אחת בסוף 42 ופעם אחת 41+2 רק בפעם השלישית זה ירד ל- 40+6 (כנראה שזה המזל שלי, לעבור את התאריך)
    אני רק יכולה להגיד לך שכל יום שהתינוק נשאר בפנים הוא נהיה יותר בשל, אני יכולה להעיד לך שיחד איתי ילדו נשים בשבועות 37-38 והילדים שלי ינקו יותר בקלות עלו במשקל יותר בקלות וישנו יותר טוב בלילה.
    לגבי הזירוז- כמו שאמרו לך, הזירוז עם הנר שמחדירים לנרתיק הוא ממש לא כואב, זה גורם שתתפתח לידה רגילה, לי עשו את זה אצל יהודה ואחרי הנר השני התחילו צירים קטנים התחזקו במהלך הלילה ולמחרת בבוקר ילדתי ולא כמו עם פיטוצין, ששם ישר את מתחילה עם צירי תופת ואין לך את ההכנה המוקדמת (מצד שני, זה בד"כ יותר מהיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה