היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא, אני לא מכירה אותם.. לא ראיתי המירוץ למיליון ולא עקבתי אחריהם.. ואני לא מצטטת אותם בכל משפט שני שלי
אבל הערב הם באים לפה למתנ"ס בשכונה להעביר שיחה.. כולם פה מתרגשים.. ורק בגללם אנחנו לא מוצאים בייביסיטר להיום בערב!! [
13 תגובות
עמוד 1
הם מקסימים ! זוג שבהחלט אפשר לילמוד מימנו הם נותנים הרצאות על זוגיות לפי מה שהבנתי
שיצלחו מגיע להם
הזוגיות שלהם זה משהו שאפשר לקנא
זוג מקסים ממש אהבתי לראות אותם ואת הזוגיות שלהם.
את מפסידה!!!!!!! פייס: ortal_hori
איזה כייף פיתוש תגידי להם על הדרך שיבואו גם לישוב שלי
לא מכירה אותם, לא ראיתי שום תוכנית.
הבנתי שהבעל סמרטוט שזה מאוד עוזר לזוגיות
תמיד לשמוע בקול האישה הכי טוב
הגמדה של קרין 123 הבעל ממש לא סמרטוט יש בניהם זוגיות מדהימה מאחלת לכל אחת מאיתנו כזו זוגיות
ענבלוששששש
אמרתי שלא ראיתי את התוכנית , זה מה ששמעתי אם את אומרת אני מאמינה לך אולי כדאי שאני אלך לראות קצת ...
הגמדה של קרן זה תלוי עם האישה היא במזל דלי
אני סה"כ אהבתי לראות אותם על המסך למרות שרציתי שהאחים יקחו אבל במשימה של הגמר הוא קצת עצבן אותי: כמה התבכיין- שושה תראי מה עשית לי ברגל, תראי מה יש לי ברגל, תראי איזה פצע, מה עשית לי...יאלללה
אני דתית לאומית ומשום מה יש לי מיד אנטגוניזם לכל אחד שבא "לייצג את המגזר". למה נראה לך שאתה יכול לייצג אותי?! הרי מדובר בהרבה אנשים שונים ובאוכלוסיה מגוונת.... אז התחלתי את העונה בסוג של סלידה מהם, ואז לאט לאט הם פשוט הוכיחו את עצמם שוב ושוב שהם פשוט אנשים מקסימים. ממש התאהבתי בהם ובמערכת היחסים הנפלאה שלהם (בינם לבין עצמם ובינם לבין בורא עולם)
לא ראיתי אף פעם אותם אבל שמעתי באמת מכל מי שראה המירץ למיליון שהם זוג חבל"ז. אתן יודעות שנפתחה קבוצה בפייסבוק שכל אחד יתרום חמישה שקלים ויעבירו להם?