איפי בקשר לחדר מלח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבת לפני יומיים בערך למישהי ששחר סבל ממלא דלקות ריאות ועישתם לו טיפול בחדר מלח.
    האם עשיתם דרך הקופה או בפרטי? לשקד כל חודשיים יש דלקת ריאות שמתחילה משיעול וליחה מטורפים ולאט לאט מתפתח לדלקת ריאות. רק לפני שבוע היה לה
4 תגובות
עמוד 1
  • עשינו פרטי דרך אלוקלינק יש להם סניפים נראה לי יש להם גם באיזור שלכם.
    זה פרטי היו קופנים באינטרנט וקנינו עשינו 10 טיפולים
    אני אגיד לך שהמצב הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיה הריאות הרבה יותר נקיות פחות נזלות שהיו
    בנסוף יש לנו גם מנורת מלח בחדר שלו ובסלון שזה גם מאוד עוזר
  • יש לנו באיזור לא יודעת אם זו אותה חברה אבל יש מלא פירסומים. הלכתם על דעת עצמכם או שרופא המליץ? ומה התכיפות בין כל טיפול לטיפול והאם רופא בודק לפני הכניסה לחדר לתת חוות דעת האם זה יעזור וכזה? אני מבינה שזה לא ניטרל לגמרי את הבעייה אלה רק הקל בקצת . אני מכירה מנורות מלח באמת אני אחפש

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תחפשי מנורת מלח זה גם עוזר.
    גם אם זה יעשה שיפור זה כבר טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה