שאלה בקשר לשינה - כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יקרות שלי, עד איזה גיל תינוקות "אמורים" לקום בלילה לאכול? 4 חודשים זה עוד בסדר? כי יש לילות שגיא קם בשעות לא שעות כמו 2 או 4 לאכול ויש לילות שהוא ישן חמסה....

מישהי יודעת?

8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח זה משתנה, אצלי עד גיל שנתיים וחצי היא הייתה מתעוררת וגם היום יש לילות שהיא קמה רעבה

• אין גיל מסויים
    אוראלי שלי בן חצי שנה והוא עדין קם

• תודה יקרות!

• את בטוחה שזה רעב??? אולי הוא לא אוכל טוב לפני השינה ואז קם רעב, הוא אוכל דייסה לפני השינה?? איזה כמות??

אצלי בלי עין הרע נדיר שהיו קמים שאמצע הלילה בגיל הזה בשביל אוכל, אולי צמא או מוצץ

• הוא לא בוכה, הוא קם, אני שמה לו מוצץ והוא מסתובב מצד לצד ועירני. איך שאני נותנת לו לאכול, הוא נרדם בשנייה מיד אח"כ.

• מאמי גם אצלי אותו דבר בדיוק.

אני יודעת שהיא לא מתנה את השינה באוכל כי היא לא נרדמת לי תוך כדי ההאכלה, אלא אחרי, כשאני שמה אותה במיטה, היא עוד ערה איזה דקה שתיים ואז נרדמת.

אני נותנת ארוחה אחרונה בסביבות 8 וחצי, אח"כ עושה האכלת חלום בסביבות 12 לפני שאני הולכת לישון, ואז היא קמה לאכול בסביבות 4, ואז שוב בסביבות 7, ואז ישנה עד 9 ומתעוררת
  • אצלי היא עדיין דורשת אוכל בלילה.
    אני מנסה להרגיע את עצמי וטוענת שהיא קמה כי היא יונקת בערב וזה מתעכל מהר.
    [

• תודה אהובות, ידעתי שיש לי על מי לסמוך!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה