היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם יש דרך לאתר את המחשב ממנו שלחו לתלמידה שלי מייל מאיים? אתמול בשיעור התלמידה שלי פצחה את המייל שלה וראתה מייל מתלמידה אחרת בכיתה...התוכן היה מפחיד מאוד ברור שזו לא התלמידה השניה שלחה לה כי היא התפקוד נמוך מאוד ולא יודעת לפתוח לבד ולשלוח מיילים... אני חושדת בתלמיד אחר..הזמנתי את אנשי התמיכה הטכנית של בית הספר והם אמרו שזה לא נשלח מבית הספר לפי שם השרת או משהו כזה אז איך אני פועלת הלאה ומגלה מאיזה מחשב זה נשלח? יש לי את התאריך והשעה ולפי זה היו לי חשדות אבל זה התבדה.. מישהי יודעת?פליז?
13 תגובות
עמוד 1
את יכולה לגשת למשטרה ולפי מספר ה ip של המחשב לדעת לדעתי הדס מבינה בזה יותר טוב, תשאלי אותה
לפנות למשטרה ולהגיש תלונה
הדס צודקת.
אני בזמנו (עם הפוסטמה) פניתי למחלקת האביוז של ספקית האינטרנט של הכלבה והם חסמו אותה.
תודה רבה לא צריך משטרה רק קצת שכל נכנסתי לקוד בתחתית המייל, איתרתי את מספר האיי פי פתחתי מייל שפעם שלחו לי מהמחשב שאני חושדת בו וגם שם בדקתי..וזה אותו איי פי הייתי צריכה לעבוד בבילוש
בשביל לדעת למי שייך ה-IP רק המשטרה יכולים לחשוף (יש להם הרשאה)
להדס (המנהלת) הייתה איזו תוכנה שיכולה לגלות, אני לא יודעת אם עדיין יש לה....
אני כביכול לא יודעת למי זה שייך אבל בגלל שחשדתי שזה נשלח מהמחשב בכיתה אז השוויתי בין שני מיילים שנשלחו מהמחשב הזה וזה אותו מספר איי פי כמו שכתוב מתחת למייל אם לוחצים על "הצג קוד"
זה סך הכל תלמיד בעייתי
מצחיקולה, מנראה לי שאת מתבלבלת ובדקת את האיי פי שלך... תבדקי בעוד מיילים מעוד מקומות ותראי שבכולם אותו הקוד.. ככה היה אצלי כשניסיתי..
לא מה פתאום...האישה בתמיכה הטכנית אתמול בבית ספר הראתה לי איפה כתוב האיי פי של מי ששלח אלי..ושם הסתכלתי..עובדה שבמיילים אחרים המספר משתנה ובשני המיילים האלה הוא זהה
יא-אללה... איזו מורה מסורה
לא אני בעיקר סקרנית ועקשנית ולא מהקטע המסור ...כי אם זה מי שאני חושבת...אני לא אוותר לו
אה כן??
יו מה זה, המורים היום צריכים להיקרא 007.... בכל אופן כל הכבוד לך!!!!!!