היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. למה בחרת בשם משתמש שלך? 2. איפה את גרה? 3.מה אוכלים היום?
אני ראשונה: 1. כי אני מאוהבת בשם הזה וידעתי שזה יהיה השם של הילדה שלי 2. ביבנה 3. אין לי מושג, לכן פתחתי את הסקר
27 תגובות
עמוד 1
1. כי ככה אמא שלי קוראת לי 2. ברמת גן 3. אני בעבודה אז האופציות מוגבלות אבל בבית בערב כבר נראה...
חחחחח מצחיקה
1. זה השם שלי + תאריך הלידה שלי. אני משתמשת בשם המשתמש הזה בכל מקום. 2.אשקלון 3. כנפיים ברוטב חריף אש, בתנור ונראה לי שאני אכין פתיתים אדומים
כתבתי את שמי והיה תפוס אז היה על השולחן שלי בעבודה מיץ תות בננה
גרים בירושלים
אוכלים היום שניצלים+אורז אני עצבנית היום
1. שם שלי ובעלי ביחד זה שם משתמש אצלי בכל מקום 2. בטיזינאבי = בפריפריה של הפריפריה בצפון הרחוק - מושב עין יעקב 3. אני בעבודה, נראה מה יהיה כאן. (לפני שעתיים אכלתי קלמנטינה - זה נחשב???) [
1. למה בחרת בשם משתמש שלך?- רציתי אביטל אבל זה היה תפוס. וזה מה שהיה פנוי. 89- זה השנת לידה שלי...) 2. איפה את גרה?- עברתי דירה אבל עדיין בחולון (גם באותה שכונה
קוראים לי יסמין והתאריך המשוער של הלידה היה ה1.8.11
אני גרה בירושלים
והיום אנחנו אוכלים קציצות אורז וסלט יאמי
1. השם שלי ותאריך לידה 2.ב״ש 3.אין לי מושג מה שאמא תכין חחח היום היא בחופש
1. למה בחרת בשם משתמש שלך? אני אוהבת את הלילה ורציתי לקרוא ככה לבת שלי..חחח
2. איפה את גרה? בהרצליה (נראה לי אני היחידה מהפורום הזה שגרה באזור.. כולן צפוניות או דרומיות...
1. כי זה משתמש שלי בכל מקום, רק המספר משתנה. הצטרפתי לפורום כשהייתי בת 26.
חחחחחח אתן מצחיקות
יסמין המשוער שלי 2.8
1. שם החיבה של בעלי 2. בחיפה 3. אמא הכינה קובות!!! ושמה לנשנוש בצד תמרים ואגוזי מלך אז חצי יום זה וחצי יום זה
1. רציתי שם חסוי סתמי, והכל היה תפוס, אז כתבתי "אחת" ואז כשזה גם היה תפוס, הוספתי את "ויחידה"
1. למה בחרת בשם משתמש שלך? סוג של ראשי תיבות של השם שלי
1. למה בחרת בשם משתמש שלך? 2. איפה את גרה? 3.מה אוכלים היום?
אחלה סקר
1. כשיצאנו בעלי ואני הוא היה קורא לי ככה, זה קיצור של מקסימה... היום יש כבר עוד מגוון של שמות חחח 2.גרה ברמת גן 3.התכנון הוא שניצלים, עם בטטות ותפוחי אדמה. אבל עכשיו אני הולכת לישון אז בטח זה יהיה מוכן רק עוד כמה שעות
1. בחרתי בשם הזה כי אני מאוד אוהבת פרפרים. 2. אני גרה ביהוד. 3. אוףףףף אני לא יודעת מה אני אוכלת ואין לי כח לבשל כלום.
1. כי השם שלי שני.. ושני היה תפוס ושנינוש תפוס נשאר שנשון.. 2. אני גרה בבית שמש עם שאיפה גדולה לעזוב בקרוב [/center] ]
אירה מאמי אני ילדתי ב29.7 העיקר שיהיה בקלות בידיים מלאות
1. קוראים לי מימי, לכן... 2. ירושלים- עיר הקודש 3. מרק ירקות עם כדורי בשר ואיטריות
LILACIT זה ההתחלה של המייל שלי. באר שבע. אני הולכת לבריתה אז שם אוכל צהריים.
בסוף הכנתי דבחה ( מאכל טריפולטאי) עם קוסקוס
בעבר הייתי עילוש שלי...הבן הבכור שלי. שנכנסתי שוב לא הצלחתי להתחבר . עכשיו אוצרות שלי - סתם כי יש לי אוצרות בבית
1. למה בחרת בשם משתמש שלך? 2. איפה את גרה? 3.מה אוכלים היום? כי פעם הייתי קוראת ככה לרזוש, כינוי מצחיק שכזה