היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
משנכנס אדר מרבין בשמחה ככה אומרים כשפורים קרב ובא נאחל היום קבל עם ועדה לכל עם ישראל הרבה הצלחה שנדע ונצליח לשמוח במה שיש שתגיע הגאולה ומשיח בן דוד שיאירו לנו את הדרך עם לפיד
ועכשיו קצת איחולים באופן אישי לחברה שכל כך חשובה לי שהשמחה של חג הפורים היום לא תגמר אלא תמשיך אצלך בלב להשאר שההבדל בין מרדכי להמן תמיד יהיה ברור ובטוב תבחרי בלי שמץ של הרהור שהקדוש ברוך הוא עליך ישמור ובהתקדמות תמידית לך יעזור
15 תגובות
עמוד 1
היא דווקא פרסמה הבוקר שהיא אמורה לקבל היום את המשלוח, התקשרו אליה מחב' השליחויות
כן עכשיו ראיתי תודה טלטול המקסימה שלנו.
איזה כיף לה גמדה רק תדעי שיש לענקית מקסימה ואני בטוחה שגם את לא פחות
תודה יפעתוששששששששש
באמת איפה היא
באמת התחלתי לנקות לפסח
ואת גמדה מדהימהההההההההה אני כבר מתה לגלות מי מיסתתר מאחורי המסכה
תודה לך מתוקתי
קרן
הנה את פה איזה כיףףףףףף
ומה את מנקה לפסח מעכשיו יאללה מתה לעוף כבר הביתה מתי תגיע השעה 17:00 בקצב של העבודה שלי פה אני אנקה לפסח רק שבוע לפני ... איזה כיף ביום שישי תדעי בוודאות מי אני נתתי רמז ממש טוב השנה
איזה כיף
כבר התחלתן לפסח
פסח
תאמת בלי קשר לפסח אני חייבת לסדר ארונות והרבה דברים בבית אבל כל פעם אני דוחה ודוחה אולי הגיע הזמן
אני התחלתי באמת בארונות בגדים בדרך עשיתי סדר ... וזרקתי מה שלא צריך במקומות שאין אוכל אפשר כבר לנקות שלא יהיה לחץץץ לפניי החג