כמו תמיד בזמן האחרון............... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עצובה....ולמה?????אני עצבנית וכעוסה על ההורים שלי ובעעיקר על אמא שלי????ואתן שואלולת למה???כי כול הזמן אחיות שלי עדיפות על פני....ולא בגלל שאני הכבשה השחורה במשפחה...ממש לא-ההורים שלי מאוד מעריכים אותי!!!!רק בגלל שאני היחידה שמוותרת ולא ואומרת כלום והאחרות יודעות לדחוף.......
    למשל,שלשום אמא לי הזמינה אותנו לשבת(אחרי חודשיים!!!!!!!)שלא היינו אצלם.ואחיות שלי הספיקו להיות כמה וכמה פעמים בזמן הזה....ובאותו הזמן גם שמעתי שהבנות של אחותי חולות אז כבר חשבתי לעצמי השבת אני כבר לא יסע....אתמול בלילה אמא שלי התקשרה ואמרה "שאחותי צריכה לעבוד ביום שישי וגם גיסי(ממש "צריכים" הם פשוט רוצים להרוויח יותר...)ואין מי שיוציא את הבת שלה מהמעון ,אז מה עם שבת?מה את אומרת?" כאילו שיש לי דעה בכלל.....אז עניתי לה :מה שאת אומרת"...אז היא אומרת לי..."טוב, נחליט מחר" וזה הכי עצבן אותי....כי זה היה ברור לי שפשוט לא נעים לה להגיד שלא נבוא אז היא דוחה למחר....אני מכירה אותה ויודעת שבחיים היא לא תחליט על שבת ביום רביעי......והיום היא מתקשרת ואומרת "אמרו,שבשבת יהיה מאוד גשום וסוער וגם הבנות של...חולות אז לא כדאי השבת"
    ממתי אכפת לך מזג האויר??????
    זה נורא מעציב אותי הסיפור הזה....אני כול הזמן בוכה מזה......אתמול,בעלי לא היה בבית בערב ואני חושבת שבכיתי איזה חצי שעה בגלל זה......
    וכשהוא חוזר וסיפרתי לו שכנראה לא נסע לשבת אז הוא אומרת לי "טוב, מה את לא יודעת שהן עדיפות עלייך???" ואומר גם בציניות לעצמו "תגידי, ההורים שלך יודעים שאת צריכה ללדת????
    בר"ה אף אחת מהאחיות שלי לא רוצה ליסוע להורים....(מסיבות מסוימות) וגם אני ,אבל בגלל שאני לא רוצה שיהו לבד כול ר"ה אז אנחנו נוסעים....ויותר נכון,זה כבר ברור להם שאחנו באים (והאמת שבשנים האחרונות זה די נוח לי להיות אצלם לבד)
    אז למה אז הם כן חייבים אותנו,מה לא מגיע לנו לבוא גם בסצם שבתות?????

ובכלל מה אני יעשה עם הילדים אם אצטרך ללדת פתאום(למרות שרוב הסיכוים לדעתי לא.....כי אין התפתחות וכו' וגם פעמים שעברו לא ילדתי לפני )???????
    לאן אני יביא אותם בגשם?ואם זה היה באמצע הלילה ?אני יחכה עד הבוקר?????
    אני יושבת מול המחשב בעבודה ופשוט בוכה ועצובה והאמת זה ממש ממש לא נעים כי אני עובדת אצל אבא......
    מזל שהוא בפגישה עכשיו..........
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל
    [

• אין לי מה להגיד לך כ"כ חוץ מלשלוח לך מלא
  • אני חושבת שזה לא יכול להמשך ככה, כל הסיטואציה הזאת עושה לך רע כשנראה לי שהצד השני אפילו לא מודע לזה שהוא הגורם לכך.
    אני חושבת שאת באמת צריכה לקחת את אמא שלך לשיחה ולהסביר לה כל מה שמציק לך.
    שולחת לך אלפי
  • חחחחחחחחחחח....בשבילי זו ממש בדיחה....אני בחיים לא יגיד לה מה אני מרגישה...אני מכירה את עצמי....אוכלת את הלב בשקט...עד שבעלי פתאום יזרוק להם איזה משפט ציני.....
    וגם בלידה הקודמת שלי זה היה אותו הדבר...אבל,אז בעלי החליט שלא אכפת לו ושנסע לחמותי...ועכשיו שזה יעצבן אותה....כי זה לא נעים שחמה עוזרת ואמא לא....ואמא שלי היא גם אחת שאוהבת להצהיר בראש חוצות שהיא הכי עוזרת....ובסוף באמת ילדתי כשהיתי בחג אצל חמותי.....
  • הצד השני מאוד מודע!!!!!אמא שלי היא טיפוס של חשבונות ואין מצב שהיא שוכחת משהו...הכול היא מחשבנת ויודעת....פשוט יותר נוח לה ככה....וגם אחיות שלי יודעות לעשות לפניה פרצוםים שמעוררים "רחמים" יותר ממני...וגם שאני בזמן האחרון פיתחתי תחושת נגד ומעצבן אותי שכשהיא לוקחת אותם לחצי שעה ומחזירה אותם כי אחות אחרת היתה צריכה.......אז אני פשוט לא רוצה שתקח אותם(רוצה...אבל עצבנית עליה...)ולכן מראה לה שאני מסתדרת לבד.....ואני באמת מסתדרת לבד....אבלף זה גם נחמד שעוזרים מידי פעם.....אז אין מה לומר חלק מהאשמה תלויה בי....אבל,מה אני יעשה????מה????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה