התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    לפני חודש התחלתי לעבוד במקום חדש ולפני שבוע היו לי כאבי בטן מאוד חזקים ונאלצתי להעדר מהעבודה במשך כמעט שבוע אחרי בדיקות רבות שלא מצאו כלום וביקורים במיון גילו אצלי דלקת בשתן.... כשהבוסית שלי שאלה אותי מה היה לי אמרתי לה אל תידאגי אני לא בהריון ושלא מצאו משהו מיוחד וכנראה שזה דלקת בשתן אך כמה ימים לאחר מכן עשיתי בדיקות דם ושתן שנית וגיליתי שאני בהריון עוד מעט חודש שני.... ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות כי היא בטוח תחשוב ששיקרתי לה....
    אתן מציעות לספר לה כבר עכשיו (אני מאלה שמאמינים שלא צריך לספר עד חודש שלישי לפחות...)?
    או לחכות עד לחודש שלישי\ רביעי?
    או שלמישהי יש רעיון אחר????
4 תגובות
עמוד 1
  • לא לספר עכשיו..
    תספרי לפחות בחודש 3...

ואם היא תגיד לך משהו על זה..
    תספרי כמו שאמרת לנו..
    שחשבת שזו דלקת בשתן.. ןלאחר כמה ימים גילית שזה בכלל הריון

ואת מספרת לה רק עכשיו כי על הריון לא מספרים על ההתחלה...

בהצלחה

• רגע רגע רגעעעעעע סיפרת לי על הבדיקות
    אז את בהריון?

• מה שאורטל אמרה...

• שירהההה יקירתי חיפשתי לעדכן אותך אבל בקושי אפשר לתפוס אותך...
    בכל אופן גילתי רק לפני יומיים זה עוד טרי חחחח והיום רק עשיתי אולטרסאונד ראשון....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה