התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    לפני חודש התחלתי לעבוד במקום חדש ולפני שבוע היו לי כאבי בטן מאוד חזקים ונאלצתי להעדר מהעבודה במשך כמעט שבוע אחרי בדיקות רבות שלא מצאו כלום וביקורים במיון גילו אצלי דלקת בשתן.... כשהבוסית שלי שאלה אותי מה היה לי אמרתי לה אל תידאגי אני לא בהריון ושלא מצאו משהו מיוחד וכנראה שזה דלקת בשתן אך כמה ימים לאחר מכן עשיתי בדיקות דם ושתן שנית וגיליתי שאני בהריון עוד מעט חודש שני.... ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות כי היא בטוח תחשוב ששיקרתי לה....
    אתן מציעות לספר לה כבר עכשיו (אני מאלה שמאמינים שלא צריך לספר עד חודש שלישי לפחות...)?
    או לחכות עד לחודש שלישי\ רביעי?
    או שלמישהי יש רעיון אחר????
7 תגובות
עמוד 1
  • אז קודם כל ... מזל טוב!!!
    אני מאמינה שלא צריך לספר עד חודש שלישי... יש בברכה בדברים נסתרים
    ואם הבוסית שלך תחשוב ששיקרת לה אז שתחשוב...
    מאחלת לך המון בהצלחה ובע"ה בידים מלאות ומאושרות

אמה
  • לדעתי אל תספרי לי עכשיו תחכי קצת לראות שהכל בסדר עם ההריון ואחרי שתספרי לה והיא תגיב בצורה כאילו שיקרת לה תגידי לה שההריון בא אחרי אני בטוחה שהיא לא תזכור עוד חודשיים שלוש מה היה ומתי ....

בהצלחה

• תודה בנות
  • היי.
    אל תספרי עכשיו, תחכי עוד חודשיים ואז תודיעי לה.
    אני לא מאמינה שהיא תזכור מה היה.
    שיהיה המשך משעמם
  • קודם כל מזל טוב!! מאחלת לך שהכל יעבור חלק בקלות ובכיף בע"ה.
    דבר שני, רציתי לשאול איך במשך חודיים לא גילית? קיבלת מחזור רגיל??
  • לדעתי תחכי עד השקיפות עורפית ואז תספרי. בכל מקרה עדיף שאת תספרי ולא שיגלו לבד כי הבטן גדלה. בכל מקרה מזל טוב והריון תקין וקל

רעות
  • הדס זה לשאלתך וסליחה על ההצתה המאוחרת... היה לי סרט עם הגילוי הזה.. החודש הראשון עבר רגיל חיכיתי למחזור ואז התחיל האיחור ובדיקות הריון שעשיתי הראו תמיד שלילי ואז אחרי שבוע של איחור התחילו לי כאבי בטן מטורפים שהביאו אותי לבית חולים וגם שם עברתי בדיקות ולא ראו הריון עשיתי בדיקת בטא שגם יצאה שלילית ורק אחרי שבועיים וחצי כמעט שסבלתי מכאבי בטן בלתי פוסקים ובלתי נסבלים אמרו לי שיש לי דלקת בשתן ואז כשראיתי שהמחזור עדיין לא מגיע הלכתי לרופא נשים שלי שרצה לתת לי כדורים על מנת לקבל מחזור אבל אמר לי לחכות עוד שבוע ולעשות שוב בדיקת בטא ורק אחרי ששוב נדע בוודאות שאין הריון לקחת את הכדורים שמביאים את המחזור....
    וחיכיתי שבוע אגב קיבלתי אנטיביוטיקה לדלקת בשתן והכאב עדיין נמשך... ואחרי שבוע כמו שהרופא אמר עשיתי בדיקת דם וגיליתי שאני בהריון וכך קרה שגיליתי מאוחר יחסית....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה