תאמינו לי הרופאים האלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא החלטיים בעצמם........

הייתי עם הדס היום אצל הרופאה אחרי שאתמול בלילה הצטננה ובבוקר ממש הייתה עם עינים דומעות, נזלת וטיפה שיעול... (מה שעברה בלילה - מסכנה)...
    ובבוקר הרגשתי שהיא טיפונת חמה... בדקתי היה 36 סבבה. שמתי לה מי מלח ושלחתי למעון ... ואז התקשרו להגיד שהחום בבית השחי. 37.6 שזה שלעצמו לא חום אבל אני יודעת שמעלים 0.5 אז זה 38.1.
    אז הלכתי לרופאה.... אמרה לי - "ילדה לא חולה. זה לא חום...."
    אני אומרת לה... "את אמרת לי להעלות 0.5... פעם שעברה שהייתי אצלך... בגלל שזה בבית השחי ולא בטוסיק"... היא טוענת שהיא לא אמרה....
    טוב- מילא...

ואז שאלתנ לי מכשיר אדים. פעם שאמרה חמים הכי טוב.. היום אמרה קרים!!!!! שוב התעמתתי איתה על זה.. ועשתה פרצוף....
    נו מה????

אמרתי לה להביא לי אישור למעון אמרה" לא מוציאה אישור... ילדה לא חולה..."
    כש5 דקות לפני זה אמרה לי להישאר איתה בבית ולטפל בה. כמה ימים..
    אוייששש הרופאים האלה...

7 תגובות
עמוד 1
  • שלא נזקקקק להם

• גם לנו הכי עוזר אדים קרים...

וסתם שתדעי שאני ממשפחה רפואית
  • כמו שכבר אמרו לפניי אמן שלא נזדקק להם אף פעם
  • קניתי לפני חודשיים וחצי מכשיר אדים קרים מסופר פארם- אמרו לי שזה הטוב ביותר...
    הפעלתי את זה בחדר ובמקום שהמצב ישתפר - הוא רק החמיר. יומיים -שלושה אחרי הפעלה לילית רצופה- בדקתי את הפנים של הילדה והן היו קרות- האדים הקרים עשו את הילדה שלי מצוננת. מאותו היום המכשיר מבודד לו בחדר המחסני בבית.
    לצערי הילדים שוב מצוננים- ואתמול הציעה הרופאה להפעיל אדים קרים בשילוב של מיזוג חם בחדר.... לא ניסיתי...
    בעניין הרופאה- לא חסרים רופאים הזויים כאלה.
    רפואה שלמה!

• היא מטומטמת
    3 רופאי ילדים אמרו לי שמעלים 0.7 בבית שחי
    וזה גם הגיוני מין הסתם
    בנוסף מה הבעיה שלה להביא אישור?

• אוי לילך.. גם אני רציתי לקנות את ההוא מהסופרפארם... איך אני מפחדת שיקרה לי בדיוק מה שתיארת....

סיון האמת שזאת הרופאה היחידה שיש לי במרפאה ליד הבית ושם מכירים אותי ודי עושים לי פרוטקציה אם אני צריכה תורים דחופים....

• מאמי להחליף רופאה!
    לא אוהבת את השינויים האלה בדעות כל 2 דק'..
    אלא אם כן היא רופאה טובה בבסיס שלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה