-
קודם כל - כל הכבוד לאמילי על הצמיחה.
מליון חמסלולות
לגבי הטעימות, ההמלצות משתנות כל פעם. תעשי מה שאת מרגישה לנכון
לגבי האוכל, בהתחלה לתת ירק ירק ואחכ לתת מתובל ורגיל.
אני אחרי חודש כבר החלפתי לה מנה אחת של חלב במוצקים וכן אני מתבלת לה את הההההההכל! ממילא היא חשופה לטעמים הללו מהחלב שלך.
[
-
נכון, עכשיו הם בשיטה שתינוק יכול לאכול כל מה שיש בבית
שיתרגל לאוכל של הבית
בתכלס - אין בזה שום פסול....אני כן מתבלת להם את המרק (קצת מלח/אבקת מרק שיהיה טעים - למה שיסבלו?!)
וכן נותנת להם לטעום מה שאנחנו אוכלים (קציצה, מרק, חומוס...)
אבל הייתי נמנעת מביצה / מוצרי חלב עד גיל 9 חודשים
.
בסופו של דבר, תעשי מה שאת מרגישה לנכון,לכי עם התחושות שלך!
שיהיה בהצלחה!!!!
-
כנראה שכן, התחרפנו
-
ד"א למה את לא מתחילה עכשיו?
-----------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
-
אודליה- אני לא מתחילה עכשיו כי עד לפני כמה שנים ההמלצה הייתה להתחיל בגיל חצי שנה, ואני בדעה ש-4 חדשים זה מוקדם מדי. לא סתם יש היום יותר תינוקות שיש להם בהתחלה בעיות עם הטעימות, כי יש כאלה שעוד לא מוכנים בגיל הזה, למרות שיש גם כאלה שכן.
אני מתכוונת להתחיל עוד חודש.
שירשיר- אצלך אבל הם בני 9 חודשים כבר. הגיוני שעכשיו את נותנת להם הכל וגם קצת מתבלת. אבל מההתחלה???
ליבי- תודה מותק.
התגעגעתי אליך
-
כן זו ההמלצה החדשה של משרד הבריאות, כמובן שלא פעלתי על פיה ועד עכשיו אני מכינה לאריאנה אוכל משלה בנפרד משלנו.
עם כל הכבוד למתובל, יש לה את כל החיים להתרגל לזה, בינתיים שתתרגל לטעמים של ירקות כמו שהם, זה הרבה יותר בריא...
-
מה????????????? ממש נשמע מוזר. לי יש תור ביום ראשון לחיסונים ובטח גם לי יחפרו בראש
-
גם לי היא אמרה את זה
אבל כמובן דבר דבר לא בבום ביום אחד לדפוק לה ארוחת דגים עם סלט ירקות
-
כן, מההתחלה...במרק ירקות שלהם שמתי קצת מלח/אבקת מרק, כמה גרגירים בשביל הטעם. אומנם את הירקות התחלתי בנפרד אבל רק יום אחד ותמיד צירפתי ירק ולא כל אחד בנפרד.
כנ"ל עם הפירות...
אחרי שעם הגדולה עשיתי הכל לפי הספר הבנתי שזה די חרטה ואפשר לשנות פה ושם דברים...אבל את תעשי מה שאת חושבת לנכון!
-
כל הכבוד לאמילי הגיבורה!!
בחוברת האחרונה של סימילאק שקיבלתי הביתה (מאלה ששולחים בדואר)
כתוב גם- שאפשר להתחיל הכל!!! ועוד לא כתבו בהתחהל לטחון כל דבר, רק בסוך בקטן זה היה כתוב..
היית כמוך
[
-
רוצה את לשמוע מה אני באמת חושבת?
כשנתתי לתהילה ירק ירק היא סירבה לאכול וברגע שאכלה הכל יחד מטובל כמו קציצות וכו היא אכלה אז אולי כדי לא לפתח אנטי למאכלים הם ממליצים על הכל
גם סיון עשתה ככה עם נועם והלך טוב