פליטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עופרי פולטת מלא :/
    לפחות 4-5 פעמים אחרי אוכל.

מה אפשר לעשות עם זה?
    לפעמים אני עושה לה הפסקת גרפס באוכל אבל היא מתחילה לבכות ומתעצבנת..
    להחליף בקבוק? (היא אוכלת באוונט)
    יש טיפים?
    -----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

9 תגובות
עמוד 1
  • אותו דבר ליעד..
    פולט איזה 100 פעם ביום..
    מחר אנחנו לוקחים אותו לרופא אחזור אלייך עם תובנות חדשות

• אולי את נותנת לה יותר מדי בכמות?

אולי יש לה ריפלוקס?

בדקת?
  • ווואי אין לי מושג

• טלי תודה אני אשמח לתובנות

• הממ... האמת היא שאין לי כ"כ ניסיון בדברים האלה כי לאמילי אין את הבעיה הזו כנראה בגלל שהיא יונקת, או אולי מסיבה אחרת...

120 בגיל של עופרי זה דווקא סבבה... זה מציק לה? היא בוכה בזמן הפליטות או אחרי?
  • תראי.
    מנסיון שלי עם אורי, שהיה פולט אחרי כל ארוחה (גם מוצקים) למשך כמעט שנה.
    אם היא עולה במשקל, ויש יציאות זה בסדר
    אוריקי היה קציצה רצינית, והיה פולט אחרי כל ארוחה לא משנה מה אכל, כמה אכל ומתי אכל.
    הוא עלה יפה במשקל והרופאה אמרה לי "אמא תרדי ממנו, בא לו לפלוט. תעזבי אותו באמא שלך"!!!
    הקיצר אם מעלים במשקל ויש יציאת סדירות זה בסדר.
    [

• שמואל פלט בתדירות גבוהה עד גיל חצי שנה בערך ושניהם עושים תחרות של "מי מקיא יותר פעמים"....עד עצם היום הזה. בזכות ההקאות שלהם בכל מקום בבית והצורך לשטוף את האיזור ההוא- בתוך שבוע כל הבית שטוף

• עופרי עולה יפה במשקל ב"ה ואוכלת יפה, רק הפליטות מפריעות..
    אני אשאל רופא. תודה בנות

• אודליה גם לידר שלי ככה-
    הקאות מטורפות ללא הגבלת זמן אחרי האוכל.
    כמו ליבי- גם הרופאה שלי אמרה שאם היא עולה במשקל אז זה בסדר למרות שהיא נראית כמו דף אבל היא באחוזון תקין אז החלטתי לא להחליף לה את האוכל לאוכל הרפואי המזעזע שהיא המליצה לי עליו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה