מניקות ושואבות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שקיות פלייטקס מכירות??? מה הן לא מיועדות להקפאת חלב?
20 תגובות
עמוד 1
  • אני אף פעם לא הקפאתי.... אז אני לא יודעת....

אבל רשום על זה "מתאים לאחסון בקרור למשך 48 שעות או להקפאה למשך 3 חודשים."
  • גם אני תכננתי לנסות אותן, אבל הן היו נראות מוזר

• אצל טל שאבתי חצי שנה והשתמשתי רק בהן. הקפאתי אותן וסגרתי עם גומיה. נשארו לי כמה שקיות והיום הן נגמרו לי. אני חייבת שקיות כי המקרר שלי מתמלא חלב וחבל ופתאום ניתקלתי בתשובה של איזה יועצת הנקה שהן לא מתאימות להקפאה אפילו שעל הקופסא שלהן כתוב מה שאירה כתבה - שהן מתאימות כן.
    לנקץ ליועצת הנקה שלי ולשאול אותה? קצת לא נעים לי אני משגעת אותה
  • בטח שהן מתאימות

• היא אמרה שאפשר
  • הבנתי

• הפלייטקס באמת לא טובים להקפאה אני משתמשת במשהו בצבע כחול עם פס אטימה מצויין ומקום לכתוב את התאריך לא זוכרת השם אבל יש אותם בניו פארם ובאמת עולה משהו כמו 40 אבל תמאלי שקית מלאה ותכתבי עליה כמה שמת ואכשת מפשירה תשימי בבקבוק ותחלקי למנות לפי הצורך.
    איך הצלחת לגביר בסוף אני עכשיו מנסה לעבוד על זה אבל אין לי זמן לשאוב כל שעתיים. לקחתי מאמי מילק אבל לא תמיד עוזר
  • גם אני השתמשתי בהן - הן סבבה לגמרי

השתמשתי בעוד סוג, של מדלה, אני חושבת. אכן הו היו יקרות....אמא שלי המקסימה קנתה לי
    פייס: ortal_hori
  • אם אני אגיד לאמא שלי משהו היא ישר תקנה
  • יש לי עדיין מלא שקיות של לנסינו שלא יצא לי להשתמש בכל האריזה אם את מעוניינת...רק תגידי
    זה נחשב הכי טוב! לא נזל לא היו חורים...
    ואני הקפאתי המון
  • וואו יפה כל הכבוד לך שהצלחת להגביר
  • לירון בטח שאני רוצה!! תודה!!
  • שלחי לי לאינבוקס בפייס את הכתובת ואשלח לך (liron rozenblum) אנחנו חברות שם אבל רק למקרה ששכחת או לא מכירה את ה שם המלא
    מצחיקה אלף פעם פרסמתי מי רוצה..שמחה שיש למי לתת סוף סוף
  • ב\מנו עם אלירן השתמשתי- אחלה מוצר !
  • כתבתי לך על הקיר!

1000 תודות!!
  • צ', אני לא מניקה את יהב גם כי היה קטן מההתחלה אבל לימדתי אותו בתור נשנוש באמת לא מספיק לא לארוחה אבל אני לא מספיק מתמידה זה אחת לכמה ימים אני נותנת לו ורק עם פטמת סילקון הוא רוצה לא רוצה ציצי אבל לא אכפת לי אבל לא אוכל מי יודע מה אני רק שואבת. היום ניסיתי לשאוב אחרי שעתיים ובקושי יצא לי 20 ושאבתי עוד טיפה על ריק. אני אנסה שוב יותר מאוחר אני פשוט רוצה להגביר טיפה את הכמות שקצת ירדה. למשך כמה זמן לקחת את החילבה?

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תקחי חילבה כל עוד את מרגישה שיש צורך. זה כמו ויטמין זה לא מזיק...

תשאבי כל שעתיים רבע שעה מכל צד. אפילו על ריק. אני הייתי שואבת 10 דקות מחליפה צד ואח"כ חוזרת לעוד 5 דקות לכל צד. את תראי שאחרי יומיים זה יגבר.

• אנסה תודה
  • אם לא תהיה דרישה לחלב החלב יגמר... ככה זה...
    הכל תלוי כמה את פריקית על זה. אני קצת חסרת תקנה
  • אני קצת כן פריקית כן אבל אין לי לכל היום ובאמת אני לא משתגעת ואני לא יודעת כמה ימשיך כשאחזור לעבודה לא יודעת אם אני אספיק בבוקר לשאוב ובצהריים בעבודה ממש לא בטוח רק בערב. עוד נראה . . .

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה