כאבי בטן וגזים לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הצילו!!!!!!!!!!
    נתנאל סובל מכאבי בטן חזקים בגלל הגזים אני נותנת לו סימיקול אבל נירא לי זה לא הכי עוזר
4 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לנסות את השני- גרפוואטר קוראים לו. ואל תתני אחרי האוכל אלא לפני- נראה לי משהו כמו 10 טיפות לפני הארוחה.
    תנסי להרים אותו לגרפס מספר פעמים תוך במהלך הארוחה, כך לא יצטברו לו גזים עמוק ויהיה קשה לו לשחרר.
    אומרים שעיסוי בבטן והרמת הרגליים עוזרים. אצלי זה גורם לבכי חזק יותר אז אני מוותרת על זה..
    היא גם נרגעת כשאני שמה אותה עם הבטן על הכתף עם טפיחות קלות על הגב והישבן
    גם להשכיב על הבטן עזר לי בתקופה מסויימת.
    או עם הבטן על הזרוע שלך- תנוחת חתול כזו.

חוץ מזה אין ממש מה לעשות

• הרבה הרבה סבלנות אפילו שאנחנו חסרי אונים והרבה לתמוך כמו עיסויים ותנוחות שמקלות וזה עובר
  • מקווה שאני לא מתבלבלת ושואלת את הבחורה הנכונה( את)

הייתם מאושפזים ...
    וגם לשון קשורה וגם רגישות ל G6PD?
    זאת את ?????????????

אם כן... איך הבייב ? איך מרגיש ?

• לא מבינה בגזים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה