צ'-שחר המלך!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי באיזו הודעה שלך, לא זוכרת איפה, שלקחת חילבה ושאבת כל שעתיים זה הגביר את החלב..
    את יכולה לפרט? במשך כמה זמן היית שואבת כל שעתיים? וחילבה- כמה? ולאיזו תקופה? עדיין את לוקחת?
    גם בלילה את שואבת? כל שעתיים ממש??
    ואיך יש לבייבי מספיק לינוק אם את שואבת לו את הכל לפני שהוא יונק?

אני גם רוצה להגביר... אבל היא יונקת, אז מתי אני אשאב?

4 תגובות
עמוד 1
  • התחלתי עם השאיבות בגלל שהוא היה חייב תוספת בקבוקים כי לא עלה יפה במשקל. אז רצינו מצד אחד להשמין אותו ומצד שני לשמור - או במקרה שלי להגביר את החלב. אז שאבתי כל שעתיים ואפילו לא תמיד הצעתי הנקה כי הוא היה עושה סימנים של אוכל אבל לא אכל (שקלתי לפני ואחרי הנקה) אתמול הייתי אצל היועצת הנקה והנקתי ושקלנו והוא ינק הרבה יותר יפה! אז עברנו לשיטה אחרת של להניק מצד אחד לשאוב צד שני. אני כרגע לא ממש עושה את זה כי יש לי מלא חלב הרי הגוף שלי רגיל לייצר לפי שעתיים. אני קצת עם גודש אז נראה לי אני אניק ואשאב רק להקלה ועוד קצת זמן אני אתחיל עם זה... השאיפה היא בסוף לעבור להנקה מלאה כמובן - כשהוא ילמד לינוק יותר יעיל...

בלילה לא שאבתי. היא אמרה לי 8 שאיבות ביום אז שאבתי שאיבה ראשונה בסביבות 6-7 בבוקר ואחרונה ב11-12 בלילה...
    חילבה לקחתי 2 כמוסות 3 פעמים ביום.

• תודה

• למשך כמה זמן החילבה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • בהצלחה.
    שרית עניתי לך בשרשור השני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה