היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
על השיש חור קטן כזה שיש בו מתחת לשיש מיכל שבו שמים את הסבון לכלים ? מרוצה? ממליצה ?
7 תגובות
עמוד 1
לאחותי היה - היא לא הייתה מרוצה. המיכל בד"כ די קטן וזה מעצבן למלא אותו בכל פעם... וההברגה שם נדפקת בקלות... בקיצור - המצאה לא משהו.....
דרך אגב היה לה גם בשירותים ואותן בעיות
לי יש ..האמת כל הזמן מיים סביב זה (כי את לוחצת עם יד רטובה מן הסתם..קיצר..לא אוהבת ..במטבח הבא.לא אעשה את זה
היה לי ולהורים שלי וזה זוועה!! עכשיו במטבח החדש איימתי על החיים של המעצבת שלא תעיז לחשוב אפילו
לי יש, לא שווה את הכסף ששמים על זה. פעמים אין ספור הצינור נסתם, או מתגלגל, או השד יודע מה. עכשיו אני לא משתמשת בו בכלל, הוא סתם נמצא שם, ואני רוצה להוריד לגמרי את כל הקוספציה המיותרת הזו. מיותר ולא יעיל