גמילה בלילה-עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אביגיל כבר בת 4 ועדיין לא גמולה מטיטול בלילה.
    ואני לא מדברת על בריחות פה ושם, אלא על מצב שבו קמעט כל לילה היא עושה, לפעמים פעמיים. וכמויות גדולת.
    ביום היא גמולה משנתיים וקצת.
    אתן יכולות לתאר לעצמכן שכבר ניסינו את כל השיטות. להעיר ולא להעיר, לא נותנת לה לשתות בערב, ניסינו תחתונים, ניסינו פרסים ונקודות. שיחות מכאן ועד הירח.
    עכשיו היא כבר תקופה די ארוכה עם תחתוני לילה. עזבתי אותה לנפשה, חשבתי אולי זה יעזור. אני רק משבחת אותה עם היא קמה יבשה.
    חשבתי שאם אני לא אראה לחוצה מזה - זה יעזור
    הבעיה שהיא כבר בגיל שבו היא מבינה דברים וזה מפריע לה מאוד. היא מתביישת בזה ומלחיצה את עצמה.

אמרו לי שברגע שזה מפריע לילדה-זה הזמן לפנות לטיפול.
    אתן חושבות שכדאי? ואיך בכלל מטפלים בזה?
    יכולה להיות בעיה פיזיאולוגת שגורמת להרטבה רק בלילה?
    ובכלל, אולי יש שיטה שעובדת אצל ילדים גדולים יותר, שלא ניסיתי?

35 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת מה לענות לך....
    אלירן נגמל בגיל שנתיים וחצי ביום ובלילה.
    אומנם היו פעמים שהיה מפספס... פשוט עושה פיפי ולא קם אפילו... ממשיך לישון !
    יום אחד... לקראת גיל 5 הפסיק להרטיב....

ויעל החליטה בגיל שנתיים שלא מתאים לה טיטול יותר... וזהו...
    מגיל שנתיים ועד היום אולי הרטיבה 3 פעמים...לא יותר...
    אולי היא ישנה עמוק מידי ולא מתעוררת ?

אם המליצו לך טיפול...אולי תבררו
  • תתייעצי עם הרופא ילדים שלך - הוא יפנה אותך למי שצריך.
    אני חושבת שהיא כבר מבוגרת בשביל שיברח לה....

היא התחילה גן עירייה השנה? הפסיקה לישון צהריים? יכול להיות שהיא פשוט מאוד מאוד עייפה והיא לא מתעוררת מזה שהיא צריכה פיפי.
    אם בורח לה היא ישר מתעוררת או שאת מגלה את זה בבוקר?
    במידה ונראה לך באמת שהיא מאוד עייפה - תנסי לטפל בעייפות שלה .

גם ליותם בתחילת השנה היתה בעייה כזו - כל לילה ברח לו. (וזה אחרי שנה שהוא היה גמול גם בלילה..)
    אז להעיר אותם לפיפי זה הכי גרוע- כי זה אומר שאת מעבירה את האחריות אליך והאחריות צריכה להשאר אצלה.
    הוא כנראה פשוט היה גמור מעייפות בגלל שהפסיק לישון צהריים - אז ביקשתי מהבנות של הצהרון שיתנו לו לישון רבע שעה / 20 דקות וזה עשה פלאים. עכשיו כבר עבר לו והוא התרגל.
  • אני קוראת את מה שכתבת ...
    וזה מה שהיה לי גם עד לפני חודש !
    יובל בת 5
    ומה שאת מתארת , הי גם אצלנו , כל לילה הרטבות , עד שהתייאשתי והייתי לוקחת אותה לשירותים באמצע הלילה כי יש גבול לכביסות
  • המצב שלי בדיוק, אחד לאחד מה שאת מספרת.

• תודה!
    היא אכן התחילה גן עיריה, אבל בגן היא ישנה צהריים וזה היה גם לפני הגן עירייה. מגיל שנתיים בערך. זה לא שהייתה גמולה והתחילה שוב. מעולם לא נגמלה.
    לא ישנה חזק מדי, אם כבר אז מיכל ישנה חזק יותר. אבל ישנה בנחת. לא זזה הרבה לא נוחרת אין חלומות מטרידים.
    עכשעו היט עם תחתוני גמילה, אז היא ממשיכה לישון עד הבוקר, זה לא מפריע לה. אבל גם כשהייתה עם תחתונים לא הייתה מתעוררת מזה, ממשיכה לישון.
    כבר ניסיתי 3 חודשים עם תחתונים. לא היה שום שיפור. רק הכביסות הכביסות...
    אחכה לקיץ ואנסה להוריד שוב.
    היא לפעמים מבקשת לישון עם תחתונים, אני שמה לה. היא אומרת שתשתדל וזה לא מצליח בדר כלל. לילה אחרי היא כבר לא מבקשת.
    טולי, אני ממש מקווה שגם אצלינו יום בהיר אחד הכל יעבור

• אנחנו בול כמוכם. אבלהפסקנו כבר עם פול אפס. הוא ביקש להוריד אז זרמנו איתו אבל הוא מפספס כל לילה כללללל לילה! יותר מפעם אחת. הוא לא מתעורר מזה ולפעמים אני מחליפה לו לפני שאני הולכת לישון. הריח מזעזע ולא לדבר על איזה קור לישון ככה. הוא לא מתעורר מזה. אני מרחמת עליו
  • גם אצלי זה ככה עם עידן...אני פשוט שמה לו טיטול ומחכה לקיץ להוריד אותו לגמרי בלילה...
    לא נעים שהכל מלא פיפי וקר בחורף..

• גם דניאלה ככה ועוד חודשיים בת 4 החזרתי לה תחתוני גמילה ללילה ביום אין שום פיספוס וגם במעון הכל חלק רק בלילה מפספסת (היתה מפספספת אבל לא כל לילה) ושהיתה מפספסת היתה מתעוררת בבכי היסטרי עכשיו היא ישנה כמעט רצוף עם תחתוני הגמילה של פמפרס

• שוב אני אומרת - כי זה מה שהרופאה אמרה לי בזמנו על יותם - ולא שאני מתיימרת חס וחלילה להבין ...

אופציה מאוד טובה שהילד שקוע בשינה עמוקה ולא מתעורר מהאיתות של הגוף למוח שיש לו פיפי.
    המדד - אם הוא לא מתעורר מזה שברח לו הפיפי.

במידה וכן - תשכיבי אותה לישון יותר מוקדם, תנסי לעשות לה אחה"צ רגוע
    (לי למשל אמרו פשוט לא לרשום את יותם לשום חוג, לא לקחת לחברים - ללכת הביתה אחרי הגן ולתת לו לנוח כמה שיותר)

יש ילדים שבשבילם להיות בגן, עם הרבה ילדים ורעש ופעילות זה מאוד מאוד מתיש
    הם פשוט גמורים וישנים מאוד מאוד חזק...
  • טוב לדעת שאני בחברה טובה לפחות
  • לא יודעת מה להגיד חוץ מלחכות לקיץ ולנסות שוב...אז יהיה פחות מעיק עם הכביסות
    תני לה לראות את הקלטת בלי חיתולים.יש שם ממש הדגשה על גמילה בלילה..גאיה עד היום צופה בזה למרות שהיא גמולה בלילה כבר די הרבה זמן
    אני אימצתי את השיטה משם ועשיתי לה טבלה של שמש וענני גשם כמו מערכת שעות
    וכל יום היתה עם סקוץ' מדביקה לפי היום גשם או שמש..בהתאם למצב בסדין..תאמת היא עוד לא פספסה אבל תרגלנו את זה בזמנו עם הפול אפס
  • אנחנו בדיוק במצבכם.
    נדב חוגג אוטוטוטו 4
    הוא גמול ביום מגיל 3 וחודשיים ... אני יזמתי את הגמילה זה היה כמו לקחת לנרקומן את הסם... שמתי לב שאחרי הגמילה הוא התחיל לגמגם
  • לא מבינה בזה אבל תתיעצי עם רופא יותר טוב
    []
  • לא כ"כ יכולה לעזור, רק להזדהות
  • אני מבינה אותך, לכן אני ממליצה לך : http://www.kushnir.co.il/

אנו התחלנו זאת ויש שיפור רציני.
    צריך רק לחייך!
  • לחכות עד גיל 5? זה ממש חצי מחיר אבל מצד שני רחמים על שחר
  • אם זה מפריע לו ברמה יומיומית, לא הייתי מחכה
    צריך לחשוב גם על הדימוי של הילד בעיני עצמו, על הביחון העצמי שלו ועל תחושת הכישלון כל בוקר...
  • אני לא יודעת איך הוא מרגיש לגבי זה. נכנסנו למן שגרה כזו... ואני לא יודעת איך לברר את זה בלי להאכיל אותו בתשובה... (ז"א שאני כבן אדם בוגר מצפה שזה יתסכל אותו...)

• לא חייב לחכות לגיל 5. נכון זה יהיה יותר יקר. אבל כדאי. אנו התחלתנו בגיל 4 וחצי
    צריך רק לחייך!
  • לי נפל האסימון שלאביגיל זה מפריע כשפעם אחותי הייתה אצלינו ובדיוק חזרתי מהסופר פארם עם התחתוני לילה והיא ישר רצה להחביא אותם שלא יראו.
    ופעם רציתי להחליף לה מהטיטול לתחתונים ליד סבתא שלה והיא לא הסכימה. רצתה לעלות לחדר ולסגור את הדלת.
    וגם פעם אחת ברח לה בשנת צהריים (ישנה עם תחתונם) והיא קמה ולא אמרה כלום. ישבה בתוך השמיכה, כולה קרה קקרח ושתקה.
    עד שלא נגעתי בה.
    וזה לא שמישהו כועס עליה חו"ח עם היא מרטיבה.
    היא כועסת על עצמה.

היום הייתי אצל רופאת ילדים בגלל נושא אחר והיא גם אמרה שהטיפול מהקופה הוא מגיל 5
    אילנה, היא בדיוק סיפרה לי על הד"ר קושניר שמטפל בזה, אבל השיטה שלו כוללת סדין חשמלית, שנותנת מין זרם חלש כשהיא נרטבת
  • מה? איזה סדין חשמלי ואיזה זרם? שטויות!
    כולה מדובר בלשונית קטנה עטופה ששמים בתחתונים המחוברת בחוט למכשיר קטן שמצמידים לבגד באיזור הכתף. ברגע שהמכשיר מרגיש טיפת שתן ראשונה, אז המכשיר מצפצץ.
    הצפוף מעט חזק ובתחילה מבהיל אבל עוזר מאוד.
    אני ממליצה. לקח לבן שלי כחודש להתרגל לצפצוף.
    צריך רק לחייך!
  • אילנה, איך זה עובד?
    למה גורם הצפצוף? הילד מתעורר, אבל זה כבר אחרי, לא?
    פרטי נמקי והסבירי
  • בהתחלה הוא מתעורר ולומד לשלוט דרך המודע אבל לאט לאט הוא פשוט לומד לשלוט.

שחר לא מתנהג בכלל כמו אביגיל. פעם אחת בן דוד שלו ישן אצלנו (בני אותו גיל) וכשהחלפנו לפיג'מות הוא שאל למה שחר ישן עם טיטול ושחר צעק עליו שזה תחתונים של לילה. מצד שני הוא אמר לנו פעם שתחתונים של לילה הם כמו חיתול.
    והיום - אחרי 3 חודשים בערך שהוא עם תחתונים רגילים בלילה הוא אמר לי שהוא אוהב את התחתונים של לילה...
  • צ' וכולן...
  • מצרפת לכן קישור!

http://www.xn----1hcicriub6hwa.co.il/
  • עדי את צודקת אבל אם היינו מראש עם טיטול - בסדר אבל עכשיו להגיד לו להחזיק טיטול?? את יודעת מה זה יעשה לו?? יש לו אח בן חודש בבית עם טיטול!
    ופול אפס מצידי להחזיר לו למרות שזה יקר
  • גם לאהוד יש טיטול
    מה זה יעשה לו?
  • הי שולי, אני אשמח לספר לך קצת על בשיטה של דר׳ קושניר כי גם גל שלי טופלה שם בקיץ האחרון. האמת היא שנפתחו לא מעט הודעות על כך ואני תמיד הגבתי בהמלצה חמה עליו... שלא יחשבו שאני מקבלת בונוסים
  • אורלי כל פעם שאני קוראת מה את כותבת בא לי ללכת על זה כבר ולא לחכות.

עדי זה מאוד יפגע בגאווה שלו כילד להחזיר לו חיתול. זה לא מה אני משדרת זה מה הוא מרגיש. להחזיר לו חיתול עכשיו זה לקחת אותו ולדרוך עליו. שוב, אם מראש לא הייתי מורידה מעולם חיתול בלילה זה משהו אחר אבל פתאום להחזיר...

• אני מסכימה שלהחזיר טיטול יפגע בילד
    נכון שגם אנחנו וגם הילדים יודעים שה-פול אפס זה אותה גברת בשינוי אדרת אבל זה עוזר להם לדימוי העצמי.
    אורלי, גם אחרי מה שהסברת, אני עדיין לא מתחברת לשיטה...
  • גם אצלינו אותה הבעייה בעיקרון שקד נגמלה בגיל שלוש
  • סוליקו, המכשיר מצפצף כאשר הוא מרגיש את הטיפה הראשונה של השתן שיוצאת. ואז הילד שומע את הצפצוף ומפסיק אוטומטית את המשך יציאת השתן וממשיך אותו באסלה. תראי את הסרטון שיש האתר בקישור שהעלתי. הוא ממש מדוייק.
    צריך רק לחייך!
  • מוזר, בדיוק שאמרתי שזה לא מפריע לה, היא שאלה אותי אתמול למה שמים לה טיטול (כנראה שהיא פתאום קלטה את ההקבלה בינה לבין האח התינוק שלה)
    וגם אמרה לי שהטיטולים שלה צריכים לנסוע לארץ הטיטולים
  • עוגית המון בהצלחה!!!
  • בהצללה! אולי זו נקודת המהפך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה