שאלת יציאה עם הבעל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו,
    שאתן יוצאות עם הבעל אתן לוקחות את הילד? משאירות אצל אמא?
    אני לא יודעת למה יש לי רגשות אשם מטורפים

19 תגובות
עמוד 1
  • אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש רע.
    ואת ממש לא חייבת לסחוב את הילד איתך לכל מקום.
    אם רק הייתה לי האפשרות להשאיר אותם פעם בשבוע אם מישהו ולצאת לשעתיים הייתי עושה את זה בשמחה.
    כרגע, אנחנו מלאים באירועים ואני לא לוקחת אותם איתי לאף אירוע... עדיך שהם ינוחו בבית ואני אצליח להנות כמו שצריך בלי להרים, להחליף, להרגיע ולנענע!

• אנחנו 90% שיוצאים יוצאים בערבים - קר בערבים ואוראלי צריך כבר לישון לכן אנחנו משאירים אותו אצל ההורים

אם אנחנו יוצאים בבוקר/צהריים אנחנו לוקחים אותו איתנו

גם אני מרגישה לא טוב עם זה שאני שמה אותו אצל ההורים אבל כמו שאמרת אנחנו כזוג גם צריכים את הזמן שלנו ביחד

• אנחנו לא יוצאים בערבים בכלל, אם יוצא מצב ואנחנו יוצאים זה רק ביום שישי בבוקר כשהילדים בגנים (בינתיים זה קרה 3 פעמים מאז שאורי נולד והוא בן 3)!
    אם יש אירוע אני לוקחת את הילדים.
    לא יכולה להרשות לעצמי בייביסיטר (גם מבחינה כלכלית וגם כי אני לא סומכת על אף אחד עם התינוקות שלי), וההורים שלי ושל בעלי גרים מאד רחוק (שעתיים נסיעה).
    הקיצר אנחנו לא יוצאים וחבל מאד
    [

• אני מאוד רוצה לצאת איתו פעם בשבוע אבל הוא מתנגד כי הוא צריך ללמוד
    ולא מוכן לוותר על ערב אחד

• אודליה, בהתחלה לא הצלחנו למצוא ערב פנוי (כי באמת, כל יום יש לנו ים תוכניות)
    אם זה לימודים עבודה שיעורים נהוראי ומה לא...

בכל אופן, כל פעם שהייתי רוצה לדבר איתו קצת, הייתי תופסת אותו במיטה

• ההרגשה הזאת בסופו של דבר תעבור...

גם אני בהתחלה הרגשתי ככה אבל עם הזמן הבנתי שלמיקה לא רע אצל אמא שלי והיא מסתדרת נהדר גם בלעדינו ואנחנו צריכים נואשות את הזמן הזה לבד.

אז... תצאו ותבלו לבד ועם הזמן ההרגשה תשתפר מבטיחה

• אל תרגישי רע. מלא עושים ככה. גם אנחנו משאירים את ילד אצל הורים כי הוא עושה בלאגן ואנחנו לא נהנים ורק עושה לנו עצבים, ניסינו והבנו שאי אפשר ללכת איתו עד שיגדל קצת. זה לא שהילדים עושים את זה בכוונה ,פשוט משעמם להם לפי דעתי כי הם לא מבינים את עולם המבוגרים ומשעמם להם והם עושים בלאגן.
  • שירה נשמה שלי, גם אני עושה את זה

• מאמי את לא לבד, גם לי הוא נרדם באמצע ותמיד אני הולכת לישון בוכה
    אבל סה"כ אני מבינה אותו. מסכן הוא עובד פיזית קשה
    אח"כ עם נהוראי כי אני עובדת והולכים לישון במקרה הטוב ב-1:00 בלילה.

גם בעלך לומד באופן אינטנסיבי ומתיש אז ברור שהוא עייף.
    בגלל זה חשוב שיהיה לכם לפחות יום אחד בשבוע שבועיים שתצאו לשעה שעתיים שלוש

• אבל זה לא כמו עבודה, שיש שעה מסויימת שהוא חייב להיות בה עד שעה מסויימת שבה הוא יכול ללכת.
    זה לימודים והוא קובע לעצמו עד מתי ללמוד, אז כמה השעתיים האלה באמת נותנות לו והאם הן עדיפות על פניי?!
    ניסיתי להסביר, לא ממש עבד, אבל אנסה שוב.

ובקשר לשבת, בהחלט זה זמן מצויין... למרות שגם אז הוא עייף ומנצלת את רוב הזמן לשינה.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אני גם כמוך מאמי.. אבל למרות זאת משאירה אותו.
    כי אני יודעת שאם אני לא אעשה את זה אאבד את השפיות.
    מאמי עזבי אותך מרגשות אשם הנסיך המושלם שלך צריך אותך שמחה ורגועה!
    בשביל הנפש שלך, את גם בנאדם ואת גם צריכה לדאוג לעצמך שיהיה לך טוב אהובתי

• לא להרגיש אשם בכלללל
    אני משאירה את הדס אצל הוריי כשבא לנו לצאת לבד.... ולאן ? לסופר חחחחח
    בכלל לא מרגישה אשמה כשאני יוצאת בלעדיה.. להיפך זה כיף גם לסבא וסבתא שהם לבד איתה וגם יש לנו קצת זמן איכות....

• ודרך אגב אנחנו יוצאים כמעט כמעט כל יום בערב..
    זאת אומרת שכל ערב כשהוא ישן אנחנו לא איתו

• למה???????? כי יש לנו רגש של אימהות! גם אני כזאת!

• אנחנו משאירים את אריאנה עם אמא שלי כשאנחנו יוצאים...
    תכלס אין לה מה לעשות איתנו בבית קפה, היא לא מספיק גדולה בשביל להבין או ליהנות מזה וסתם לשבת על הידיים או בעגלה זה לא נוח לא לה ולא לנו...
    עם אמא שלי לעומת זאת היא עושה חיים משוגעים בבית
  • אין לך מה להרגיש רע!!!!
    הם סתם סובלים במקומת הומים בגילאים כאלה טוב שהשארת אצל אמא
    וגם טוב שאתם יוצאים פעם בשבוע.. הלוואי והייתה לי אפשרות לעשות את זה

• עוד בהריון בעלי הציע שנעשה ערב בשבוע שהוא שלנו, או בבית או לצאת לאנשהוא. עכשיו אחרי הלידה אנחנו מנסים לעמוד בזה,וזה לא תמיד עובד כי היא ערה בדרך כלל,אבל אני רואה כמה שזה חשוב לתחזוק הזוגיות! בין כל היומיום העמוס חייבים את הזמן איכות הזה..
    כשתהילה הייתה בת 3 שבועות יצאנו חתונה והשארנו אותה עם הסבא וסבתא, והיה ככ כיף!
    עג עכשיו כשיצאנו, לקחנו אותה אבל זה בעירק בגלל ההנקה.
    היום למשל אני הולכת למסיבת רווקות ומשאירה אותה עם בעלע, ושבוע הבא יש לנו כמה ארועים,אם אני אצליח לשאוב כמות אני לא אקח אותה... לא באלי להניק באמצע החתונה, אני אצטרך להוריד את כל השמלה חחח, יש לי קצת מצפון שאנחנו ךלא לוחים אותה,לא יכולה להגיד שלא,כי הכי טוב לה איתנו אבל זוג צריך גם לנקות את הראש,ולצבור כוחות
  • חיים שלי!!! ברור שאת מרגישה רע עם זה, כי את אמא מדהימה, אבל את ממש לא צריכה!!!

זה טוב וחשוב להיות לבד כזוג, הרי ככה הייתם מההתחלה, לפני שנהוראי נוצר בכלל

• בגיל של נהוראי הייתי משאירה.
    כיף לכם שיוצא לכם פעם בשבוע. אין ספק שזה מרענן וכיף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה